Nyhetsarkiv
Nybegynneropptak på Hamar

Del denne saken:
Fra nå og ut hele september tar Hamar og Stange Karateklubb inn ny medlemmer. Nybegynnertreningene er mandager og torsdager 1800-1900. Vi holder til i det gamle "Telenorbygget" på Hamar i Grønnegata (inngang Sverres gate). Stange karateklubb starter opp med trening for både nye og gamle medlemmer fredag 01.09.06. Nybegynnere trener fra 1745 til 1845. Vi trener i gymsalen på Stange ungdomskole. Nybegynnere tas inn hele september på Stange, så det er bare å møte opp.
Les mer...
    
 
Nybegynneropptak i Tønsberg

Del denne saken:
team_spirit_kampsportsenter_logoTeam Spirit Kampsportsenter i Tønsberg kan tilby et målrettet treningskonsept for deg som ønsker å lære selvforsvar og å komme i form. Gjennom våre treningsprogrammer utvikler du mental styrke og indre trygghet. Hos oss møter du et unikt og trivelig miljø hvor alle hjelper hverandre fremover. Team Spirit Kampsportsenter er for hele familien, og våre klasser er nøye strukturert og tilpasset alder og nivå.
Les mer...
    
 
Nybegynneropptak?

Del denne saken:
Er din klubb blant de mange som har nybegynneropptak i disse dager? Da er dere sikkert interesserte i å nå flest mulig potensielle nye medlemmer med deres informasjon. Kampforum.com oppsøkes daglig av mange kampsportinteresserte personer, og blant disse kan det godt hende man finner flere potensielle nye medlemmer for din klubb. Her er en oppskrift på hvordan du kan reklamere gratis for deres nybegynneropptak på Kampforum.
Les mer...
    
 
Ghettofights

Del denne saken:
Image11. november går Ghettofights av stabelen i Holmliahallen i Oslo. Deltakere fra alle stilarter er velkomne til dette submission wrestling-stevnet, hvor det vil bli konkurranser for både menn, kvinner og barn i ulike vektklasser.
Les mer...
    
 
Kampforum oppgradert

Del denne saken:
Forum- og portalsoftware ble oppgradert i dag, og våre brukere vil forhåpentligvis oppleve økt stabilitet og hastighet framover. Oppgraderingen tetter også noen nylig oppdagede sikkerhetshull. Les mer og rapporter eventuelle feil du finner i denne diskusjonen på forumet.
    
 
Hva er arnis?

Del denne saken:
Hva består kampsporten arnis av og hvor stammer arnis fra? Hva er forskjellen på arnis, escrima og kali, og hva faller innenfor begrepet filipino martial arts, FMA?
Les mer...
    
 
Trenger vi Kampsportforbundet?

Del denne saken:
Hva er fordelene med å være medlem i Kampsportforbundet? Er det noen nevneverdige fordeler i det hele tatt? Hvilken rolle har forbundet, og hva kan forbundet gjøre for din klubb? Hvilke fordeler er det ved å stå utenfor Kampsportforbundet? Hvilke erfaringer med forbundet har du og din klubb gjort deg?
Les mer...
    
 
NTN Norway Open 2006

Del denne saken:
Aleksander Aronsen har nå laget en flott film fra årets Norway Open, som ble holdt på/i Sola utenfor Stavanger, sist helg. Mye bra sparring og mønster på filmen. Aleksander ble også kåret til beste utøver på stevnet!
Les mer...
    
 
SECA: Realisme i selvforsvarstreningen

Del denne saken:
keyindoor_1.jpgUten forvarsel kommer en mann opp i ansiktet ditt og gir deg en kraftig dytt. Før du får sukk for deg har han slått deg i ansiktet og du faller i bakken. Angriperen kaster seg over deg og slår deg flere ganger. Hodet ditt treffer bakken og du mister bevisstheten. Hvorfor hjalp ikke mine fem år med selvforsvarstrening? Hos SECA trenes det spesielt på å forberede kroppen på slikt ved hjelp av reell stimuli.
Les mer...
    
 
Taekwondo-oppvisning i Oslo

Del denne saken:
tkd_oppvisning2.jpgDet nasjonale koreanske oppvisningsteamet kommer til Oslo for å holde oppvisning på Sentrum Scene. Det er første gang et offisielt koreansk oppvisningsteam holder oppvisning i Norge.
Les mer...
    
 
Norway Open

Del denne saken:
Sentrum Kampsportsenter inviterer til Norway Open Jujutsu, 10. juni 2006 i Rolvsøyhallen (Sarpsborg/Fredrikstad).
Les mer...
    
 
Nye filmer fra Viking Cup 2006

Del denne saken:
To nye filmer er nå tilgjengelige på www.kick-t.com. Totalt 9 min. med hardtslående sparring i dette fantastiske ITF stevnet. Så nå er det bare å laste ned og kose seg!
Les mer...
    
 
Nye regler fra JJIF

Del denne saken:
En del av reglene for kamp er endret i det internasjonale regelverket. Dette er delvis innført i Norge fra og med NC1.
Les mer...
    
 
Den harmoniske kraftens vei

Del denne saken:
morihei_1.jpgAikido betegnes som den harmoniske kraftens vei, og forbindelsen med de klassiske kampkunstene står sentralt. Formålet er konstruktivitet fremfor å skade, og derfor finnes det ingen konkurranser eller angrepsteknikker i Aikido. Aikido er budo, en klassisk japansk selvforsvarsform med gamle røtter, grunnlagt av Morihei Ueshiba (1883-1969) som viet sitt liv for å samle det beste av århundrers samuraikultur.
Les mer...
    
 
BJJ/Grappling-forum åpnet!

Del denne saken:
Vi åpnet i dag et eget forum for folk interesserte i å diskutere Brazilian Jiu Jitsu og grappling, og har plassert dette forumet som et underforum av MMA i forumoversikten. Hvis du finner gamle diskusjoner som bør flyttes til dette forumet oppfordres du til å legge inn linker til slike diskusjoner i kommentarer til denne artikkelen!
Les mer...
    
 
Sparringsfilm fra Stockholm Fighters

Del denne saken:
Ny film med Stockholm ITF Fighters, RM 2005. Se blant annet Halvard Witzø vinne -63kg-klassen!
Les mer...
    
 
Fire gull i Bologna

Del denne saken:
Norge tok godt for seg i det åpne italienske mesterskapet i jujutsu i Bologna. Totalt ble det 3 gull og 1 sølv i fighting, samt 1 gull i duoklassen. Spesielt godt representert på resultatlistene var utøvere fra Kristiansand Ju Jitsu.
Les mer...
    
 
Først ute med instruktørkurs

Del denne saken:
Ås Karateklubb har, som første Norske karateklubb innen tradisjonell shotokan karate, gjennomført opplæring og eksaminering av instruktører. Etter to års utdannelse ble det nylig avholdt instruktøreksamen for to av klubbens medlemmer som har gjennomført instruktørkurs i regi av klubbens Sensei, Øyvind Weberg.
Les mer...
    
 
Twins Norway med rabatt til Kampforums medlemmer

Del denne saken:
twins_logo_1.jpgMedlemmer av Kampforum får nå 10 % rabatt på kjøp av kampsportsutstyr i Twins Norway sin nettbutikk på www.twinsnorway.no. Twins selger blant annet hansker, boksesekker, vester, hjelmer, leggskinner og andre relaterte lærprodukter, i tillegg til treningsklær og kosttilskudd for å nevne deler av utvalget.
Les mer...
    
 
Foreslå ny landslagstrener

Del denne saken:
Hvem burde bli Norges neste landslagstrener i Karate? Norges Kampsportforbund ser etter ny landslagstrener som kan bringe norsk karate tilbake i Europatoppen, og stillingen står utlyst blant annet på kampsport.no. Hvem mener du passer best til jobben?
Les mer...
    
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Slutt >>

Resultat 101 - 120 av 145