Nyhetsarkiv
Kurs i Nunchaku-Do i Danmark

Del denne saken:
I Norge er det ikke muligt at træne Nunchaku-Do endnu. Kunne du tænke dig at starte det første hold?
Les mer...
    
 
Profesjonell bodyguard

Del denne saken:
Han har trent opp Iraks livvaktsstyrke, er våpenekspert, driver eget bodyguard-firma og studerer til eksamen i kontraterrorisme. Møt Birger fra Arna.
Les mer...
    
 
AMOK!

Del denne saken:
AMOK! is the name given to a system of reality-based combatives, grounded in traditional martial arts, eskrima and Filipino Martial Arts (FMA). The AMOK! system was created, refined and developed by Professor Thomas Sotis. It is an international organization, with teachers and students the world over—and as such, enjoys continual refinement.
Les mer...
    
 
Nanbudo i Sandefjord Blad

Del denne saken:
Sandefjord Blads nettutgave publiserte i går en liten artikkel om Nanbudo.
Les mer...
    
 
4th Kyokushin Open

Del denne saken:
fullkontakt_kyokushin_1.jpgKyokushin Open er et internasjonalt stevne som avvikles i Bergen i april i år og som er åpent for alle stilarter og kamporganisasjoner såfremt man er medlem av Kampsportforbundet. Stevnet har tidligere samlet utøvere fra blant annet boksing, jujutsu og taekwondo. NB: Nå med offisiell invitasjon og regler for både semi- og fullkontakt!
Les mer...
    
 
Judo.no med RSS

Del denne saken:
Norges Judoforbund har nå, som et av få nasjonale forbund, gjort en RSS-feed fra sin hjemmeside.
Les mer...
    
 
Kampsport i Norge - Et DVD-prosjekt

Del denne saken:
kampsport_i_norge_1.pngFor første gang i Norges historie dras det nå i gang et DVD-prosjekt for å dokumentere og promotere kamsport i Norge. Det er en enorm mangel på informasjon på de myriader av stilarter som finnes her til lands, og dette vil vi gjøre noe med! Derfor har vi startet produksjon av en DVD-serie der vi skal prøve å presentere det meste og det beste av det som finnes av kampsport i Norge!
Les mer...
    
 
Vold må på moten!

Del denne saken:
For utrente øyne er det knapt forskjell mellom Aikido og MMA, annet enn det man blir fortalt skal være forskjellen. Nå tar jeg litt i for å illustrere poenget, men de fleste forstår ikke vold. Dette er ikke en god ting. Vold er del av hverdagen vår enten den er menneskeskapt, skjer ved uhell eller tilfeldighet, eller er resultat av andre ting. Vi bruker vold for å drepe dyr og planter så vi kan spise og overleve. En pleiehjelp på et sykehus kan bruke vold for å dominere en syk pasient som kan komme i fare for å skade seg selv eller andre. Hvordan ser vi på vold og hva er usunt med vårt syn?
Les mer...
    
 
Hiep Vo Mon Kung Fu

Del denne saken:
thachbrekking_forside.jpgHiep Vo Mon fyller år denne måneden, og for ganske nøyaktig 10 år siden ble denne Kung Fu-stilarten godkjent og tatt opp av Norges Budoforbund (nå NKF). I den anledning ønsker jeg å fortelle litt om bakgrunnen og innholdet i denne vitenamesiske stilarten.
Les mer...
    
 
Nybegynnernerver

Del denne saken:
Litt nervøs følelse i magen. Døra var åpen og jeg listet meg forsiktig inn og ble stående i døråpningen inn til selve salen. Her hadde jeg kjedet meg mye som liten. Gymtimene var noe forbanna herk, men det var alltid stas om vi fikk være i den store salen. "Kom inn", hørte jeg en blid stemme si og en mann kom mot meg og sa at det var bare å sette seg ned på en av krakkene på siden og se på, eller bli med om jeg ville. Jeg valgte å sette meg.
Les mer...
    
 
Instruktører får eget forum

Del denne saken:
svart_belte.jpgKampforum starter i dag et lukket instruktørforum hvor instruktører fra alle stilarter kan møtes for å utveksle ideer og diskutere instruksjon, både teori og praksis. Tilgang til forumet er avgrenset og skjer gjennom personlig godkjenning av en av våre administratorer.
Les mer...
    
 
Hvem fortjener å bli Årets Ildsjel?

Del denne saken:
Kjenner du noen som legger ned stor innsats for klubben eller idretten din som du mener fortjener å få en oppmerksomhet utenom det vanlige?
Les mer...
    
 
Essential knowledge for martial arts practice

Del denne saken:
stances_on_mountain_1.jpgThis text is a translation of an ancient wushu text written in 1750 by Dai Long Bang,  a famous xingyiquan practitioner. The text might be old, but it's principles are still relevant for todays kung fu students.
Les mer...
    
 
Velkommen til Kampforum.com!

Del denne saken:
Kampforum.com har nå åpnet i ny drakt og med mange nye funksjoner. Konseptet vårt har til nå kun vært forum og forumfunksjonalitet, men nå har vi åpnet for langt flere muligheter. Stor takk til Leon og Harald som har jobbet flittig med blant annet webdesign og logo!
Les mer...
    
 
Råd til intervalltrening

Del denne saken:
I Puls på NRK ble det presentert en smørbrødliste for en god intervalltreningsøkt, hvor man oppnår inntil en tredobling av treningseffekten.
Les mer...
    
 
WTF er ikke taekwon-do

Del denne saken:
Harstad ITF taekwon-do slo nettopp fast i sitt NM-program at det er kun taekwon-do basert på General Choi Hong His liv og lære som er virkelig taekwon-do. Med dette kan man blant annet si at den olympiske komité har gjort et litt merkelig valg når de har inkludert WTF TKD som offisiell OL-gren.
Les mer...
    
 
Kampsport gir mer voldelige barn

Del denne saken:
Ny forskning viser at det er en sammenheng mellom voldelig adferd og kampsporttrening.
Les mer...
    
 
Bra NM for Bodø Judo

Del denne saken:
Bodø Judoklubb tok godt for seg i helgens judo-NM for ungdom i Levanger.
Les mer...
    
 
Stem på din favorittklubb

Del denne saken:
Dagbladet har nå åpnet sin årlige avstemningskonkurranse "Klubben i mitt hjerte" der din klubb kan vinne opptil 100 000 kr.
Les mer...
    
 
WANG Toppidrettsseminar

Del denne saken:
WANG toppidrett arrangerer gratis toppidrettsseminar for trenere og utøvere fredag 18. november.
Les mer...
    
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Slutt >>

Resultat 121 - 140 av 145