Nyhetsarkiv
MMA Academy's Summer Camp 2011

Del denne saken:
logo
This summer, our third annual camp will take place, and at our last camp we welcomed participants from over 100 different gyms, from 5 different countries, in all ages (14-55yrs), and a substantial share of women as well. This summer we have the privilege of welcoming one of UFCs most experienced fighters to instruct - Brandon "The Truth" Vera is coming to Europe.
Les mer...
    
 
Norwegian Open Championships 2011

Del denne saken:
grapplers_open_norway_2009Registration is now open for NOC 2011 the 7th and 8th of May in Oslo, Norway!This year the competition will be held at the Fighter Convention and all competitors will receive free entrance to the Convention as part of their registration fee!a
Les mer...
    
 
Grapplers Open Norway 2011

Del denne saken:
Da var dennthumb__dsc7960e utgaven av GON over og 176 deltakere fra hele Norge og Sverige kan være godt fornøyde med sine innsatser!
 
På lørdagen var det konkurranse i Submission Wrestling med modifiserte ADCC-regler og mange av Norges dyktigste utøvere deltok!
Les mer...
    
 
Jeet Kune Do og Lameco Eskrima

Del denne saken:
picture-159Helgen 26. - 27. mars arrangeres det treningshelg ved Kampsportinstituttet i Stavanger med Leif T. Røbekk.

Les mer...
    
 
Submission Wrestling i Groruddalen

Del denne saken:
thumb_bbg_grapplingBlack Box Gym Oslo starter med Submission Wrestling. I første omgang startes det nybegynnerparti.

Klubben satser på å utvikle et godt trenings- og konkurransemiljø innen grappling.

Les mer...
    
 
Ny MMA-klubb i Trondheim

Del denne saken:
thumb_logo_mmatrondheim_v3_black_finalMMA Trondheim er navnet nå den nye MMA-klubben i Trondheim. Det er de gjenværende medlemmene fra gamle Trondheim Fight Gym som har gått sammen og startet på nytt med nye lokaler, nye matter og nytt utstyr. I spissen for dette finner du Emil Meek, Skender Hasani og Thomas Formo. 
Les mer...
    
 
Ny kampsportstil i Norge

Del denne saken:
thumb_world-grappling-championship_08-004For første gang arrangerer Dog Brothers Martial Arts et seminar i Norge.

DBMA er et system som har sitt utspring i California på slutten av 80 – tallet og er i hovedsak basert på sørøstasiatiske kampstiler som Kali/Escrima (FMA) og Silat. I etterkant har DBMA integrert flere teknikker fra andre systemer som blant annet BJJ og gresk-romersk bryting, og sammen danner disse i dag et variert flerlags system.

Les mer...
    
 
Ghettofights 2010 er utsatt

Del denne saken:
ghetto09   

Ghettofights 2010 er dessverre utsatt, ny turnering avholdes i februar 2011.

Følg med for oppdateringer på: www.adccnorway.no

    
 
Kurs i Chun Kuk Do

Del denne saken:
Sensei Kenneth Fjeld åpner for seminarer og kurs for de klubber i Norge som ønsker å starte kurs innen Chun Kuk Do - Chuck Norris Karate og Mixed Martial Arts. 

Med direkte tilknytning til Chuck Norris og Professor John Will, har Sensei Kenneth Fjeld (KickStart Selfdefence og Fjelds Kampsportsenter) skreddersydd et ferdig markedskonsept for de som ønsker å tilby et profesjonelt kurs innen Chun Kuk Do - av Grandmaster Chuck Norris og/eller Mixed Martial Arts.

Les mer...
    
 
Kampforum angrepet

Del denne saken:
I likhet med flere andre store norske nettsteder i det siste, har Kampforum.no blitt angrepet. Angriperene har sørget for å legge igjen ondsinnet kode som de håper at våre brukere skal laste ned og kjøre. Dette sammenfaller tilfeldigvis også med at vi jobber med overgang til ny forumløsning. Inntil videre vil vi fortsette å søke etter kilden til dette samt kurere symptomer underveis, og så fortsette så raskt det lar seg gjøre å komme over på ny løsning.

Vi vil sende ut e-post til alle våre brukere så snart vi føler oss trygge på at vi er kvitt problemene og det er 100% trygt å slå seg løs her igjen. 

    
 
Ønsker du å jobbe med Kampsport?

Del denne saken:
kampsportinstituttetKampsport Instituttet i Stavanger trenger flere instruktører noen timer i uken, søker også etter en ny kampsport til sesongstart fra 16. august. Vi søker også deg som ønsker å jobbe med kampsport på fulltid.

Les mer...
    
 
Holder show for Jackie Chan og Will Smith på fredag 23. juli

Del denne saken:
Denne fredagen kommer selveste Jackie Chan og Will Smith m/ familie til Fredrikstad på premieren av den nye Karate Kid filmen til Harald Zwart.Filmen har vært en kjempesuksess internasjonalt og har spilt inn langt over US$ 200 000 000,-.

MUDO AS som er Norges største kjede innen kampsportinstitutter fikk i oppdrag å stå for en oppvisning på den røde løperen, samt å skaffe 10 statister.
Les mer...
    
 
Norwegian Open Championships 2011

Del denne saken:
grapplers_open_norway_2009Registration is now open for NOC 2011 the 7th and 8th of May in Oslo, Norway!
This year the competition will be held at the Fighter Convention and all competitors will receive free entrance to the Convention as part of their registration fee!a

Les mer...
    
 
Norsk premiere for Savate

Del denne saken:
maurey_lionel_-_savate Helgen den 10.–11. april 2010 arrangerer Ski Kamsportklubb Norges første treningssamling i Savate med Reijo Pihl.  

Reijo Pihl har siden 1975 fremgangsrikt undervist i mange ulikekampsporter, blant annet judo, karate, thaiboxing, kickboxing ogSavate. I lange perioder har Pihl også undervist profesjonelt både i Sverige og i Nederland.

Les mer...
    
 
Tren med tidligere verdensmester Rick Spain

Del denne saken:
sifu_-_striking_fingersKampsenteret på Røa i Oslo har siste helgen i februar gleden av å arrangere seminar med tidligere verdensmester i fullkontakt Wing Chun, Rick Spain, i to dager i dette omfattende kamp-orienterte seminaret. 
Les mer...
    
 
Møt Kim Gibson, profesjonell Wushu-utøver

Del denne saken:
thumb_vitaepro_reklame6_wushuogkimbrandingDu har kanskje sett han på de nye TV-reklamene til VitaePro, men visste du at Kim Gibson også er landslagsutøver og Kongepokalvinner i den kinesiske nasjonalidretten Wushu? Her følger noen kjappe spørsmål til denne unge og fremadstormede Oslogutten som i dag faktisk har kampsport som sitt levebrød.

Les mer...
    
 
Vellykket treningssamling

Del denne saken:
thumb_ksundbadge Kristiansund Shotokan Karateklubb avholdte åpen treningssamling og gradering på Frei i Kristiansund helgen 12-13. desember. Det var en vellykket samling med 57 deltakere. Hovedinstruktør for anledningen var Sensei Robert Sidoli som er 7dan og representerer Karatenomichi World Federation.

Les mer...
    
 
Historisk kongepokal i NM i Jujutsu!

Del denne saken:
kongepokal_2009_jujutsu_ivar_kjerstad_smallLørdag 7. november ble det arrangert Norgesmesterskap for Jujutsu i Haugesund. Dette var det 9'ende NM i jujutsu og for første gang i historien ble det delt ut H.M. Kongens Pokal til en jujutsu-utøver.

Les mer...
    
 
World Fighting for Lives Weekend-Oslo

Del denne saken:
thumb_fighting_for_livesHelgen 14 og 15 november arrangeres verdens første globale Fighting For Lives Weekend. Dette er et enestående tiltak som tar sikte på å bygge bevisthet og samle penger for å hjelpe barn rundt omkring i verden. Fighting For Lives er en gjeng fra Finland som holder kampsport seminarer av forskjellige slag der all overskudd går til barnehjem eller andre barneveldedigheter. Gruppen er ikke politisk, så alle nasjonaliteter og stilarter er velkomne til å delta.
Les mer...
    
 
Ghettofights 2009

Del denne saken:
ghettofights_banner

 21. november braker det løs igjen med Ghettofights  ADCC Submission Wrestling 2009. Da samles Norges/Skandinavias beste Grapplere til bakkekamp.

Les mer...
    
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Slutt >>

Resultat 21 - 40 av 145