Nyhetsarkiv
Grapplers Open Norway 2009

Del denne saken:
grapplers_open_norway_2009Vi inviterer alle grapplere, BJJ-utøvere og andre bakkekamputøvere til årets Grapplers Open Norway, GON, helga den 24. og 25. oktober!

Nytt av året er at beste norske utøver i advanced-klassene i submission wrestling og alle fargebelteklassene i BJJ automatisk kvalifiserer seg til FILA World Grappling Games i Florida i desember!  

Les mer...
    
 
Grapplers Open Norway 2011

Del denne saken:
grapplers_open_norway_2009

Nå er registreringen for GON 2011 åpnet!

I år har vi 500 Euro i prispenger for hver av vinnerne av Advanced Open -79 kilo, Advanced Open +79 kilo og for lilla-, brun- og svartbelte åpen klasse!

 

Les mer...
    
 
Nybegynnerkurs Ju Jitsu, Trondheim

Del denne saken:
 tjjk-logo

Høstsemesteret 2009 er igang i Trondheim Ju Jitsu Klubb og vi tar nå inn nye medlemmer (barn/voksen) til våre nybegynnerkurs.Du kan prøve Ju Jitsu hos oss helt uforpliktende i to uker og vi har kontinuerlig opptak av nye medlemmer ca. 2 måneder ut i semesteret.

Les mer...
    
 
Frontline MMA flytter til nye lokaler

Del denne saken:
thumb_frontline_logoFrontline Muay Thai er stolte av å kunngjøre at vi endelig flytter til større og bedre lokaler!

Det er også en glede å kunne presentere en sammenslåing mellom Avancia Muay Thai og Frontline Muay Thai! 

Les mer...
    
 
Nærmer det seg sommerleir?

Del denne saken:
Husk å legge til dine sommerleire i kalenderen her på kampforum.no. Alle kan legge inn kampsportrelaterte aktiviteter og hendelser her, gratis, og det gjøres gjennom dette skjemaet.

Det er også gratis for klubber og privatpersoner, og også meget god reklame, å få publisert artikler på forsiden av kampforum.no. Slik sender du inn en artikkel.

Forøvrig har klubbkartet vårt nå passert 260 klubber i Norge, og det øker stadig. Slik legger du til din klubb.

    
 
Kampforum kondolerer

Del denne saken:
Kampforum ønsker å uttrykke medfølelse med de pårørende og etterlatte etter trippeldrapene i Tromsø.

Linda Anett Hansen var en dyktig kampsportutøver med dangrad i Chito Ryu Karate, og var leder for karateklubben TSI Chito Ryu. Kampforum føler med de pårørende og etterlatte etter de tragiske trippeldrapene i Tromsø, og ønsker å uttrykke støtte i denne vonde tiden.
    
 
Cecilia Brækhus verdensmester i boksing

Del denne saken:
thumb_cecilia_braekhusCecilia Brækhus slo lørdag danske Vinni Skovgaard og vant med det WBA- og WBC-titlene i weltervekt. Vi gratulerer!
Les mer...
    
 
Sammenhengen mellom Karate og Kobujutsu

Del denne saken:
kobujutsu_2Mange karateutøvere påstår at de trener med "karatevåpen" i tillegg til tradisjonell karate, men de færreste trener systematisk i et anerkjent system. I denne artikkelen vil jeg blant annet se nærmere på noen av fordelene ved å gjøre dette.
Les mer...
    
 
SECA Knivforsvarskurs

Del denne saken:
ole_knifeLørdag 29. og søndag 30. november arrangerer SECA et 2 dagers kurs i knivselvforsvar hos Konnerud Kampsportklubb i Drammen. Kurset skal fokusere på SECA's SDAR (Stop, Drop/Disengage, Assess and Respond) og 2-Hand-Interception prinsipper samt Adrenal Stress Scenario Training og konsekvenser av SNS (Sympathetic Nervous System) Activation.

Les mer...
    
 
Norge tok gull i Judo World Cup Norway

Del denne saken:
bilde_1Martin Thiblin slo sveitseren David Papaux i finalen i -73 kg, og er med det tidenes første norske mannlige verdenscup- vinner, og det på hjemmebane!

Les mer...
    
 
Ghetto Fights 2008

Del denne saken:
ghettofights_banner

 

 

 

 Lørdag 15 november braker det løs i Holmlia Hallen. Da arrangeres GHETTO FIGHTS 2008. I år er det ekstra spennende da alle vinnerne i seniorklassene går direkte til VM kvalifisering i Stockholm den 3 januar 09.

Les mer...
    
 
Kurs i Defendo-Konflikthåndtering.

Del denne saken:
defendo_clinch25.10.08 kl. 12-17 arrangerer  Johnny Brenna kurs i grunnelementer i Defendo (Wolfes Defendo) Kurset vil særlig legge vekt på hjertet i systemet som er ”the clinch”. I ”unarmed combat” bygger systemet på at de fleste fysiske konflikter ender i clinch. Dvs. at man ender opp inn i kroppen,  og bryter på motstanderen. Ut fra dette perspektivet er det derfor essensielt å mestre clinchen i selvforsvar. 

Les mer...
    
 
Chinese, Dutch/Indo & Indonesian, Filipino & African Martial Arts Seminar

Del denne saken:
27 og 28. september vil det i Trondheim arrangeres et åpent seminar i stilarter som sjeldent eller aldri vises offentlig. Erfaren eller uerfaren så bør du få med deg denne eksotiske opplevelsen.  Benytt sjansen og få med deg elementer fra:
  • Kali & Kali-Silat

  • Dutch/Indo Pukulan Pentjak Silat ( Yuan Lian )

  • Java Harimau & Kun Tao

  • African Silat

  • Combat Tai Chi & Iron Shirt Chi Kung ( Qi Gong)

 

Les mer...
    
 
Norsk Wushulag til World TreX-Games 2008 i Busan, Korea

Del denne saken:
6f134f56-198f-4074-9145-b97459338318Norges Kampsportforbund har har blitt tildelt 3 wildcard til Wushu-konkurransene i den store sportsbegivenheten “TreX-Games” som i år arrangeres i Busan, Korea. Det er International Wushu Federation som har tildelt Norge disse plassene i stevnet grunnet den flotte utviklingen vi har hatt de seneste årene, spesielt gjennom det harde arbeidet til bl.a. Rune Ingebrigtsen, leder for Kampsportforbundets fleridrettseksjon.

 

Les mer...
    
 
Hurricane Combat Arts Seminar

Del denne saken:
bild_822Hurricane Combat Arts Seminar 20. 9. - 21. 9. in Sweden with Sijo Frank Monsalve from Las Vegas, USA.

 

Hurricane Combat Arts is a modern, effective art with focus on street combative applications, with roots from a wide spectre of styles to cover the different aspects of self-defense. Les mer...
    
 
Invitasjon til Norgescup i Wushu (Kung Fu)

Del denne saken:
wushu-logo Vi har gleden av å invitere dere til en fartsfylt og spennende dag på Bygdøhus i Oslo, søndag 13. april hvor det arrangeres Norgescup i Wushu ( eller Kung Fu som det også ofte kalles). 

Les mer...
    
 
Kurs i freestyle nunchaku

Del denne saken:
Har du lyst til å lære triksing med nunchaku? Oslo Kungfu Klubb inviterer til kurs i freestyle nunchaku med Gard Olsen.
Les mer...
    
 
Klubbpresentasjon: Keysi Fighting Method - Husnes

Del denne saken:
keysi_fighting_method_1 KFM Husnes ble stiftet i januar 2008, og er den aller første klubben i Norge som praktiserer Keysi Fighting Method. Treningene ledes av Kenneth Hamre og Stein Gertz. Kenneth har drevet med kampsport siden 1985, mens Stein har 9 år fra karate som ballast. De to instruktørene er de aller første instruktørene i KFM fra Norden, og var i gang med sin instruktørutdanning i januar 2007.De er i 2008 i gang med 2. fase av sin instruktørutdanning i KFM, og har som mål å spre Keysi Fighting Method i Norge, ved instruksjon i og utenfor klubben.

Les mer...
    
 
Wushu (Kung Fu) i Oslo

Del denne saken:
thumb_chris_kim_duilian_owtOslo Wushu Team som startet opp sommeren 2007 har opplevd en god vekst i medlemsantall og det viser seg at det faktisk er stor interesse for kinesisk kampkunst i hovedstaden. Klubben tar mer enn gjerne imot nye og engasjerte medlemmer med nybegynnerinntak to ganger i året.
Les mer...
    
 
Presentasjon: Bø Ju Jitsu Klubb

Del denne saken:
haavard_empi Bø Ju Jitsu Klubb ble startet i 2004. Det er den eneste ju jitsu-klubben i Telemark. 

Den stilarten vi trener kalles Ju Jitsu Norge (JNN). Dette har vært den førende formen for norsk ju jitsu i mer enn 20 år.

Les mer...
    
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Slutt >>

Resultat 41 - 60 av 145