Nyhetsarkiv
Kata bunkai seminar med Iain Abernethy

Del denne saken:
iain_abernethy_3Vi har igjen gleden av å invitere til seminar med Iain Abernethy, en av Europas fremste eksponenter for kata bunkai og praktisk bruk av karate i selvforsvar. Iain har gitt ut en rekke bøker og DVD’er og er kjent som en humørfylt og engasjerende instruktør.
Les mer...
    
 
Kungfu Sommerskole

Del denne saken:
hvm

I samarbeid mellom Oslo Kungfu Klubb og Bydel Bjerke kommer en annerledes sommerskole.

Kung Fu sommerskole er en alternativ og morsom sommerskole for de som er "best uten ball". Programmet er lagt opp for barn i alderen 6-14 år og vil gå igjennom forskjellige disipliner i Hiêp Võ Môn Kung Fu. 

Les mer...
    
 
Commando Krav Maga

Del denne saken:
knivangrep_390
Commando Krav Maga (CKM) er utviklet av tidligere israelsk commandosoldat Moni Aizik. Med over tretti års erfaring fra skarpe militære oppdrag og som nærkampinstruktør for sivile og spesialstyrkene har han utviklet CKM som et formidabelt redskap for å trene opp personer i realistisk selvforsvar i en verden uten regler eller beskyttelse etter samme metode som det israelske forsvaret bruker til å trene opp sine soldater i nærkamp.
Les mer...
    
 
Choy Lee Fut i Oslo

Del denne saken:
choy_lee_futThe North European Chan Family Choy Lee Fut Federation is expanding to Norway. In the autumn of 2007 a new Choy Lee Fut school will be opened in Oslo. The instructor in charge of the Oslo school will be Wing Sing Tong instructor Petteri Palviainen..
Les mer...
    
 
Three Pillars of Chinese Martial Arts

Del denne saken:
mantisThe Chinese martial arts have a long and rich history. Many ancient practitioners of Chinese martial arts worked hard to develop their trade as it meant survival for them, their family, and country.  In order to develop their kung fu (skill), long hours were spent on forms, power generation, and usage training.  These three pillars serve as the foundation of one’s skill within the Chinese martial arts.
Les mer...
    
 
NC-2 Fullkontakt Karate i Bergen

Del denne saken:
image001 Til info så er det  fremdeles mulig for klubber som ikke inne har medlemskap i NKF til å delta. Påmeldingsfristen går ut 4. mai! Mesterskapet avvikles i Bergen, nærmere bestemt Laksevåg Idrettshall, og det konkurreres både i fullkontakt og lettkontakt.

Les mer...
    
 
Nordisk mesterskap i Wushu

Del denne saken:
Søndag 6. mai arrangerer OSI Kung Fu Toa nordisk mesterskap i Wushu på Domus Athletica i Oslo.
Les mer...
    
 
Nye karatesider i Tromsø

Del denne saken:
Tromsø Karateklubb har fått nye websider.
Les mer...
    
 
Kali Silat Sandefjord

Del denne saken:
Ny klubb med navnet Kali Silat Sandefjord har nå startet opp i Sandefjord. Det er første gang dette er offentlig introdusert i Sandefjord.

Les mer...
    
 
Flytting og oppgradering

Del denne saken:
Kampforum.com flytter i disse dager og blir til kampforum.no. Vi skal også endre noe på design og funksjonalitet her og der, så siden vil bære preg av oppussing i dagene fremover. Kommer du over noe som ikke fungerer som det skal, spesielt steder der det linkes til www.kampforum.com i stedet for til kampforum.no, så setter vi pris på at du rapporterer dette i denne diskusjonen, eventuelt sender oss en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

Oppdatering 16. april kl 22.44: Glemt passord-funksjonen skal nå fungere som vanlig!

    
 
Aikido: Treningsleir med Igarashi Kazuo 7.dan

Del denne saken:
Aikikan Norge holder treningsleir med Igarashi Sensei 20. - 24. april.
Les mer...
    
 
Norway Open i Jujutsu 2007

Del denne saken:
Norges Kampsportforbund Jujutsu Seksjonen og Sentrum Kampsport Senter har gleden av å ønske alle kampsportsvenner hjertelig velkommen til Norway Open i jujutsu lørdag 9. juni.
Les mer...
    
 
MAKVISE

Del denne saken:
Jigoro Kano utviklet store deler av det moderne skolevesenet i Japan, og han var godt kjent med datidens pedagogiske prinsipper. Et relativt nytt pedagogisk prinsipp kalles ofte for MAKVISE. Selv om metoden sikkert har vært kjent i mange tiår er det først i løpet av de senere årene at ideene har blitt systematisert til MAKVISE. MAKVISE er en forkortelse for Motivasjon, Aktivitet, Konkretisering, Variasjon, Individualisering, Samarbeid, Evaluering.
Les mer...
    
 
Kurs med Sensei Harry Cook 7. dan

Del denne saken:
Sensei Harry Cook fra England besøker Oslo Budokan Karate den 5. og 6. mai. Kurset er åpent for alle kampsportutøvere uansett stilart.
Les mer...
    
 
Wushu Norgescup 1, 2007 i Bergen

Del denne saken:
Lørdag 24. februar arrangerte Bergen Taiji & Wushuklubb i samarbeid med Norges Kampsportforbund årets første Norgescupstevne. Stevnet ble avholdt i Laksevåghallen, Bergen, og var en stor sportslig suksess i både sanshou (kamp) og taolu (former).
Les mer...
    
 
Kata Bunkai Seminar med Iain Abernethy

Del denne saken:
iain_abernethy_3For første gang i Norge har vi gleden av å invitere til seminar med Iain Abernethy, en av Europas fremste eksponenter for kata bunkai og praktisk bruk av karate som selvforsvar.

Iain har gitt ut en rekke bøker og DVD’er og er kjent som en humørfylt og engasjerende instruktør. Seminaret avholdes , 11.-13. mai 2007 i Oslo.

Les mer...
    
 
Kyudo seminar med foredrag og nybegynnerkurs!

Del denne saken:
Trondheim Kyudo Klubb har den glede å invitere til seminar med foredrag og nybegynnerkurs under ledelse av Johannes Ibel Sensei 2.dan fra Oslo Kyudo Kyokai den 17. til 18. februar.
Les mer...
    
 
Ny webside!

Del denne saken:
Fight & Fitness Kampsportsenter (Bergen) har fått ny webside:
www.fightfitness.no
    
 
Nybegynneropptak i Trondheim - Nidaros Kyokushinkai Karateklubb

Del denne saken:
Starter torsdag 25. januar 2007. Etter det har vi kontinuerlig opptak av nybegynnere.
Sted: Berg skoles gymsal (se kart på hjemmesiden vår).
Tid: Mandag og Torsdag kl. 20:30 - 22:00
2 uker gratis prøvetid og kun kr. 550 pr. halvår.
Les mer...
    
 
Nybegynneropptak i Taekwon-Do ITF

Del denne saken:
Defence Taekwon-Do Academy Oslo tar inn nybegynnere på Tåsen. Vi har hyggelige lokaler med speil, og har maksimalt ti elever i hver gruppe. Dette gir økt fokus på den enkelte elev. Vi ønsker å gi elevene kvalitet når de setter av tid til Taekwon-Do. Vi tar primært i mot elever som er 16 år og eldre.
Les mer...
    
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Slutt >>

Resultat 61 - 80 av 145