Nyhetsarkiv
Nybegynneropptak Skien Kickboxing

Del denne saken:
Grenland Kickboxing Klubb holder til på Lunde Ungdomskole ved Bomberommet. Nybegynnerkurs i kickboxing starter(t) tirsdag 9. januar kl. 17.00. Alle er velkomne!
Les mer...
    
 
Nybegynneropptak Romerike Aikidoklubb

Del denne saken:
Romerike Aikidoklubb holder til på Strømmen Storsenter. Nybegynnerkurs i aikido starter torsdag 18. januar kl. 19.00.
Les mer...
    
 
Nybegynnerkurs Sunyata Aikido Dojo, Oslo

Del denne saken:
Oppstart tirsdag 8. januar 2007 klokken 18:00. Alle er velkomne!
Les mer...
    
 
Ultimatefighting.no

Del denne saken:
Det er ny vekst i norsk kampsport på nett, denne gang i form av en MMA-portal/nyhetsside som også gir ut sine nyheter som rss-feed. Disse har vi lagt til på vår MMA-side . Vi gratulerer staben på Ultimatefighting.no med lanseringen og håper de fortsetter å holde et jevnt tempo på nyhetssakene!

 

    
 
Kampsport på fulltid?

Del denne saken:
Ønsker du å drive med kampsport på fulltid? Kampsport Instituttet i Stavanger ansetter i disse dager folk i flere stillinger, både fulltids senterleder og deltidsinstruktører.
Les mer...
    
 
Klubbkartet passerer 200 klubber

Del denne saken:
klubbkart.jpgKlubbkartet ble lansert 16. mars 2006 og antallet klubber som er registrert på kartet har nå passert 200. Kartet er en gratis tjeneste for deg som er interessert i kampsport, kampkunst eller selvforsvar, og formålet er å hjelpe Ola Nordmann å finne fram til klubber i Norge basert på enten geografi eller stilart. Kartet er levert av Google og ble nylig forbedret til å inkludere gatekart, gatenavn, stedsnavn og mange andre nyttige detaljer.
Les mer...
    
 
Alt under ett tak!

Del denne saken:
kampsportinstituttetKampsport Instituttet i Stavanger er for folk flest og vi har samlet 8 forskjellige kampsporter og 4 treningsformer under et tak. Over 47 treninger i uken med instruktør, samt mulighet for egentrening!
Les mer...
    
 
NM Jujutsu 2006

Del denne saken:
Lørdag 11. november er det NM i Jujutsu. Stevnet er denne gangen lagt til Trondheim og arrangør er Trondheim JuJitsu Klubb, regi: Norges Kampsportforbund avd. JJ.
Les mer...
    
 
Hva er WuShu / KungFu?

Del denne saken:
wushu_em_1 Wushu er en av verdens raskest voksende idretter og med opp imot 100 millioner organiserte utøvere fordelt på over 110 medlemsland i det internasjonale forbundet i tillegg til alle de millioner av uorganiserte utøverene er WuShu kanskje den største kampidretten i dag.

Wushu vokser også følgelig her til lands og med 8 konkurranser vel overstått og med et nyetablert landslag er det på tide at folk får litt mer greie på hva denne spennende kampidretten er. Så hva er wushu, eller kungfu som vi kjenner det bedre som her i vesten? Her følger en kort introduksjon...

Les mer...
    
 
Wushustevne i Oslo, 1. desember

Del denne saken:
thumb_wushu_siluett Wushu Norway Adventscup arrangeres for første gang i 2006. Stevnets formål er å holde konkurranseaktiviteten i det norske kungfu- / wushumiljøet oppe, samt at vi fra de forskjellige klubbene kan bli bedre kjent med hverandre og våre respektive treningsmetoder. ALLE som trener kungfu / wushurelatert og har mønster eller former (taolu) i sin stilart er invitert, uansett om de er medlem av noen organisasjon eller ikke.

Les mer...
    
 
Historisk-WMA på Sørlandet!

Del denne saken:
Sted: Mandal, Vest-Agder. Tider: mandager og torsdager; 17.00 - 19.00. Vi er i en oppstartsfase nå (september), men vi vil ta imot alle som kommer, også de som ikke leser dette før senere på høsten. Første samling var mandag, 5/9. Vi trener vestlig historisk bryting, dolk, sverd, langsverd og pålevåpen.
Les mer...
    
 
Sesongoppstart Oslo Kali Sikaran

Del denne saken:
Nybegynnerkurs i Kali Sikaran fra mandag kl. 20.00. Selvforsvar for kvinner onsdag kl. 17.45. Sted: Bjølsenhallen, over Maxi.
Les mer...
    
 
Nybegynnerkurs Sunyata Aikido

Del denne saken:
Vi tilbyr nytt introduksjonskurs i Aikido i Sunyata Aikido Dojo.
Les mer...
    
 
Nybegynneropptak Holmlia BJJ & MMA

Del denne saken:
Fra september til slutten av november vil vi i Holmlia bjj & mma ha nybegynneropptak. Vi ønsker alle velkommen, og vi håper og se så mange som mulig på matta...
Les mer...
    
 
Nybegynnerstart Krav Maga Bodø

Del denne saken:
Vi tar inn nybegynnere fra mandag 11. september kl 19.30. Krav Maga er et selvforsvarssystem som passer for damer og menn. Det bygger på instinktive reaksjoner og driller deg i å fungere under stress. Det er svært god og allsidig trening.
Les mer...
    
 
Nybegynnerkurs i Trondheim Aikidoklubb

Del denne saken:
Mandag 4. september kl 16.30 starter nybegynnerkurs i aikido i Mellomila 34, i Trondheim.
Les mer...
    
 
Begynnerkurs hos NTNUI Aikido

Del denne saken:
NTNUI Aikido starter årest nybegynnerkurs mandag 4.september klokka 16:00 i dojoen på Idrettsbygget Gløshaugen. NB: Man må være medlem i NTNUI for kunne bli medlem.
Les mer...
    
 
Nybegynneropptak Fight & Fitness

Del denne saken:
Fight & Fitness Kampsportsenter i Bergen ønsker nye medlemmer velkommen til gratis prøvetrening! Sted: Fight & Fitness Kampsportsenter, Nordneshallen v/ Akvariet. Vi tar i mot nye medlemmer hele året. Vi har følgende partier: Karate Jitsu - Kali Sikaran - Cardio Padwork - Kick & Stretching - Sparring - Konkurranse - Egne ungdomspartier (12-15 år) - Barnetrening (6-11 år)
Les mer...
    
 
Nybegynneropptak i NTNUI karate

Del denne saken:
NTNUI karate inviterer til nybegynnerkurs 29. august klokka 16:00 i kjellersalen på I-bygget på Gløshaugen. NB: Man må være medlem i NTNUI for kunne bli medlem.
Les mer...
    
 
Nybegynnerkurs - Trondheim BJJ

Del denne saken:
Trondheim Brazilian Jiu Jitsu starter kurs for nybegynnere i disse dager. Vi holder til på Trondheim Kampsportsenter, Reina 8 (mellom E.C. Dahls og gamle Strandveien Auto). Treninger er tirsdag + torsdag kl 19.00. Vel møtt til trening hos oss!
Les mer...
    
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste > Slutt >>

Resultat 81 - 100 av 145