Tren med tidligere verdensmester Rick Spain

Del denne saken:
Skrevet av Terje Brand   
mandag 22. februar 2010
sifu_-_striking_fingersKampsenteret på Røa i Oslo har siste helgen i februar gleden av å arrangere seminar med tidligere verdensmester i fullkontakt Wing Chun, Rick Spain, i to dager i dette omfattende kamp-orienterte seminaret. 

Sifu Rick Spain er en av Australias mest kjente og innovative martial arts instruktører. Med mer enn 35 års erfaring fra Hung Suen Wing Chun Kung Fu, sort belte i Kyokoshin karate, submission wrestling coach og kursholder for de Australske Spesial styrkene, SAS, og politet, hviler han ikke på sine laurbær – hans vilje til å stadig fornye seg selv er imponerende.

  sifu______tett_-_hyt_rundspark

Sifu Rick Spain er hovedinstruktør i the Wing Chun Kung Fu Organisation som har sitt hovedsete i Sydney, Australia. Her tilbyr Sifu Spain blant annet professionelle Martial Arts kurs som er godkjent av myndighetene og som gjør det mulig for studentene å studere martial arts på full tid. The Wing Chun Kung Fu Organisation samarbeider med The International College of Kenshusei for å sikre at utdanningen og uteksaminseringen møter gjeldende standarder. Alle nasjonalt godkjente standarer er tildelt av The International College of Kenshusei etter avsluttet utdanning. 

 

  

 

Sifu Rick Spain har dedikert hele sitt liv til Wing Chun. Dette er hans første tur til Europa og er en liten sjensasjon for oss på Kampsenteret! Han vil holde to seminarer som er åpen for både medlemmer og andre interesserte innen kampsport. 

 

Det første seminaret holdes Lørdag 27 Februar, varer i 5 timer og vil være et dypdykk ned i vårt unike Wing Chun system. Sifu Rick Spain vil ta for seg fotarbeid, blokker, former og kamp strategier. 

 

Det andre seminaret holdes Søndag 28 Februar og varer også i 5 timer. Fokus er på sparring og kampsituasjonen. Det ser nærmere på clinch applikasjoner og flyt driller. Her begynner man helt fra bånn og arbeider seg oppover i vanskelighetsgrad. Han vil også se nærmere på ring craft i dette seminaret. 

 

Begge seminar passer for alle seriøse kampsportsutøvere som enten er nysgjerrige på Wing Chun eller som ønsker å bli inspirert og få litt påfyll fra en meget kompetent og erfaren instruktør! Hvert av seminarene koster 700 kr.

 sifu_rick_spain

    
 
< Forrige   Neste >