Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
17.10.18 at 11:40:23

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
Kampforum.no  |  Generelt  |  Diverse  |  Om Kampforum  |  Topic: Spesifisering av forumreglementet 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print

Spesifisering av forumreglementet

Torkil Johnsen
Señor Svada
*
Posts: 4323
Veteran
Offline Offline

« on: 31.01.06 at 10:56:23 »

FORUMETS FORMÅL

Vi søker å skape et innholdsrikt og givende "samfunn" på nett for kampkunst- og kampsportentusiaster, der ideen er at dette vil synliggjøre bredden i tilbudene som finnes og kunne skape bedre samarbeid på tvers av stilarter. Formet er "tverrkulturelt" i så måte at det forsøker å skape en møteplass for tilhengere av både tradisjonelle mer moderne kampkunster. Forumene skal være åpne og folk skal kunne komme og gå som de selv ønsker. Ingen medlemmer skal føle ubehag ved å være medlem og å delta på kampforum skal være en positiv opplevelse for alle så langt det lar seg gjøre. Medlemmene skal også behandle hverandre og hverandres meninger med respekt, uavhengig av bakgrunn.


Nedenfor følger noen eksempler på ting som ikke tillates eller som er uønsket på kampforum.no. Bryter du en eller flere av disse reglene kan du regne med reaksjoner i form av en eller flere av de følgende:
- Advarsel
- Posting ban (du får lese, men ikke delta på forumet i et bestemt tidsrom)
- Ban (du utestenges fra forumet i et bestemt eller ubestemt tidsrom)
- Sletting av brukerkonto

Moderatoravgjørelser blir ikke diskutert av kampforums moderatorer/administratorer på det åpne forumet. Om noen har spørsmål vedrørende moderatoravgjørelser, eller generelle spørsmål relatert til moderatorenes retningslinjer, send gjerne en privat melding til en moderator eller administrator, så skal vi svare som best vi kan.


1. TRUSLER
Eksempler: Alle former for trusler.


2. RYKTESPREDNING/LØGN
Eksempler: Generell spredning av usannheter. Utgi seg for å være en annen person.


3. PERSONANGREP
Eksempler: Fornærmelser, mobbing, latterliggjøring, distribusjon av andre brukeres personalia. Enten mot enkeltindivider eller grupper.


4. UPASSENDE INNHOLD
Eksempler:
  • Posting av rasistisk-, etnisk- eller nasjonalt fiendtlig materiale, enten innlegg, antydninger, symboler eller linker til slikt. Eksempler: Kalle noen for "pakkis", hakekors-symboler, referere til svenskejævler, etc.
  • Posting av eller linker til pornografi, ekstrem vold, annet innhold som ikke egner seg for mindreårige. Filmklipp av vold som postes som en innledning til en konstruktiv diskusjon kan passere, men ikke som ren underholdning. Klipp fra ordinære sportsarrangementer tillates såfremt det ikke kommer i konflikt med regler for materiale beskyttet av opphavsrett eller er veldig ekstreme. Klipp fra sportsarrangementer der personer utsettes for ekstrem vold kan vurderes i hvert enkelt tilfelle.
  • Upassende referanser til misbruk av ulovlige stoffer eller handlinger som bryter med norsk lov.


5. UØNSKET INNHOLD
Eksempler: Reklame/annonser enten i innlegg eller i egen profil, spam, kjedebrev, pyramidespill/nettverkssalg, materiale beskyttet av opphavsrett uten eiers skriftlige samtykke, åpen diskusjon av disiplinærtiltak som er foretatt på forumet.
Unntak: Reklame for produkter er tillatt på forum som er tilegnet Kjøp & Salg. Det vil si at privatpersoner har lov til å kjøpe og selge brukte varer f.eks., og at profesjonelle aktører har lov til å komme med linker til sine produkter i sammenhenger der dette er naturlig. Oppslag av typen "Tilbud på boksehansker hos minbutikk.no" tillates ikke.


6. INNHOLD BESKYTTET AV OPPHAVSRETT
Eksempler: Posting av, linker til eller annonser for salg av materiale som er beskyttet av opphavsretten er ikke tillatt, med mindre man har skriftlig tillatelse fra rettighetshaver. Det er heller ikke tillatt å linke til fildelingsprogrammer eller andre tjenester som sørger for fildeling hvis dette gjøres i forbindelse med forespørsler om materiale beskyttet av opphavsretten.


7. "TROLLING", "FLAMEWARS" o.l.
Eksempler: Å provosere, latterliggjøre, fornærme, komme med spydigheter, poste intetsigende innlegg, starte meningsløse diskusjoner eller lignende som gjøres på en slik måte at det sporer av en diskusjon heller enn å skape debatt eller kun har som formål å skape ufred.


8. UØNSKET SPRÅK PÅ FORUMET
Eksempler: Overdreven banning og slang er uønsket. Språk skal samsvare med forumets språk, skal ikke være støtende og samtidig være lett for alle brukere å lese. SMS-språk og dialekt ønskes derfor ikke. Brukere som ikke kan skrive norsk kan godt skrive engelsk, svensk eller dansk.


9. KRYSSPOSTING
Eksempler: Samme bruker starter samme diskusjon på flere forum (spam), flere brukere starter diskusjoner like emner eller diskusjoner som har vært oppe tidligere startes i ny tråd (same shit, new wrapping).


10. OVERDREVNE SIGNATURER
Eksempler: Signaturer på mer enn 3 linjer eller signaturer med grafikk.


11. OMGÅELSE AV DISIPLINÆRTILTAK
Eksempler:Omgå en ban ved å opprette en ny bruker. Er det mistanke om at en ny brukerkonto er opprettet i den hensikt å  omgå disiplinærtiltak(banning), kan vi kreve at brukeren legitimerer seg for å få lov til å benytte seg av forumet. Om brukeren ikke er villig til dette, forbeholder vi oss retten til å slette/banne den nye brukerkontoen.


12. SPOILERS
Eksempler:Diskusjon og posting av resultater innen profesjonell kampsport uten tydelig merking i subject/emne. Om man ønsker å diskutere kamper/mesterskap innen profesjonell kampsport, der disse har foregått for mindre enn en uke siden, bør man opprette/benytte egne tråder der det i overskriften legges til *inneholder spoilers* eller bare *spoilers*.
Hensikten bak dette er at de som ennå ikke har sett de aktuelle kamper/mesterskap, skal gis en mulighet til å unngå å snuble over resultater o.l. før de har hatt mulighet til å se mesterskapet selv.
Med profesjonell kampsport menes f.eks. MMA-events, k1-events og proffboksing.


Om publisering av informasjon
Innhold som du selv bidrar med på Kampforum og som du har opphavsrett til er din eiendom. Ved å publisere på Kampforum godtar du at innholdet videreformidles til andre folk som bruker tjenesten.

Innlegg som publiseres kan redigeres innenfor 24 timer etter at de er publisert. Etter dette vil innlegget bli låst for redigering. Dette gjøres fordi innhold og mening i diskusjoner ofte forringet eller totalt forandret hvis noen kan gå langt tilbake i tid og endre på hva som har blitt sagt.

Som ellers på internett: Ha i bakhodet at ting du skriver her kan bli stående til offentlig beskuelse i all overskuelig fremtid.


Flere regler eller modifikasjoner av regler kan følge etterhvert som vi ser at det trenges.
« Last Edit: 10.08.12 at 08:16:49 by Torkil Johnsen » Logged

Torkil Johnsen
Pages: [1] Go Up Print 
Kampforum.no  |  Generelt  |  Diverse  |  Om Kampforum  |  Topic: Spesifisering av forumreglementet « previous next »
Jump to:  

Social sharing

  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines