Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
19.09.18 at 22:31:19

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4
1  Generelt / Diverse / Re: En politisk kulturell kamp on: 17.05.18 at 11:16:22
Engasjementet ditt er beundringsverdig, men jeg er ikke umiddelbart overbevist om at premisset ditt -- at kampsport og kampkunst er i ferd med å dø ut -- stemmer. Én ting er at dette forumet har vært dødt i noen år, men finnes det noen data som viser at folk trener mindre kampsport nå enn tidligere? Mitt umiddelbare inntrykk er snarere det motsatte ...

Jeg mente hovedsakelig Norge og mange europeiske land. Kampsport og kampkunst lever i beste velgående i Asia, USA og Russland. At E-sport blir anerkjent i Europa, mens kampsport ikke blir anerkjent. Ja det er noe galt med våre politikere som satser 100% på E-sport.

NRK burde egentlig også sende kampsport turneringer i Norge. Da jeg vedder på at mange av oss også betaler NRK lisens. NRK skal jo være en kanal for alle, men føles som en kanal for de veldig få. Et annet problem vi har i Norge. Det er at mange av politikerne på Stortinget er motstandere av hva vi driver med. Spesielt Rødt, Arbeiderpartiet og Senterpartiet som hele tiden snakker om multikultur. Så driver de fullstendig med å forby multikultur fra øst Asia.
Kampkunst er en stor del av den asiatiske kulturen som de eliten på Stortinget ikke liker og ønsker å forby. NRK burde ha deltatt i den asiatiske multikulturen, men velger å fullstendig ignorere dette. Jeg ser NRK hyller Islam i hver eneste sending og artikler, men multikultur er mer enn bare Islam. NRK hyller islamsk kultur, muslimsk religion og alt som har med araberne å gjøre. Det jeg ikke liker med NRK er at de fullstendig gir blaffen i de andre kulturene som finnes i Norge. Norske politikere og NRK hyller arabisk kulture hele tiden, men multikultur er mye mer enn bare arabisk kultur.

Det finnes vietnamesere, indere, kinesere, japanesere og slik i Norge også. Men ifølge NRK så eksistere ikke disse folka.
Jeg forstår det slik at det finnes 250 000 muslimer i Norge. Men det finnes også 20000 buddhister i Norge. Av en eller annen grunn blir muslimer kalt minoritet og buddhister eksisterer ikke for NRK. Er det ikke noen som blir lei av å lese om muslim, islam og E-sport artiklene fra NRK? Kan ikke de begynne å skrive litt om buddhistene også i Norge? Ja det er noe galt med samfunnet og det er garantert noe galt med norske politikere. Norske politikere hyller multikultur, men de hyller kun Islam og arabere. Buddhister, Sikher, Hinduer osv blir fullstendig ignorert og usynlig i NRK sine artikler.

Vest Asia [Islam, Arabere og midtøsten] hylles fram hele tiden i NRK.
Øst Asia [Vietnamesere, Kinesere, Japanesere, Indere, buddhister, sikher, hinduer] hylles ikke fram i NRK.


I de 3 siste årene jeg har lest NRK. De hyller kun fram Islam, Islam og Islam. Er det ikke noen som har gått lei av å lese om Islam og muslimer hele tiden? Jeg vil ha en variasjon i Norge. Ikke bare Islam og muslimer hele tiden som NRK og stortinget driver med.

Politikere og NRK snakker hele tiden om multikultur. I mine egne øyne ser jeg kun monokultur. Det er Norge og Islam.
Venter på at NRK skal lage en dokumentar om noen buddhister i Norge, men nei da. NRK lager kun islamske dokumentarer. Så folkens multikultur i Norge? Hvor er dette for jeg ser det ikke. Dere tenker sikkert at denne fyren er gal eller koko i hodet. Vel jeg kan fortelle dere at Kampkunst og Kamsport også er en del av multikulturen. Så derfor er jeg utrolig lei av at Stortinget og NRK kun hyller fram Islam og arabere dagen lang. For eksempel den hellige ramadan måneden for muslimer. Norske politikere lager alltid en personlig video hilsen på Facebook for muslimer. Vel skal ikke de andre kulturer og religioner få samme behandling?? Jeg har lest NRK i mange år og jeg reagerer kraftig. Hvor er multikulturen i Norge? For jeg ser kun Islam og arabere hylles fram. NRK hyller kun fram Vest Asia [Islam] og gir blaffen i øst Asia [Buddhisme, Konfuciasisme, Hinduisme osv]. Øst Asia blir fullstendig ignorert i media og er ikke en del av den europeiske og norske multikulturen. Vest asia og islam hylles fram hele tiden. Det er ikke multikultur i Norge. Kampkunst og kampsport er en stor del av den øst asiatiske kulturen.

Alle etniske nordmenn som sier de elsker multikultur, men kun hyller Islam burde skamme seg. Multikultur er mye mer enn moske, Islam, arabere og muslimer. Norsk media og norske politikere burde skamme seg. Hyller multikultur, men snakker kun om Islam. Multikultur eksistere ikke i Norge forresten da de fokuserer kun om Islam i media og på Stortinget. Personlig så har jeg gått lei av å lese om muslimer dagen lang i vg, aftenposten, tv2, nrk, dagbladet, abcnyheter osv. Hver gang jeg leser en artikkel i media så er det alltid om Islam, Islam, Islam, Islam og muslimer. Herregud har disse folka ikke noe annet å skrive om i Norge? De tror at multikultur kun handler om Islam. Samme gjelder politikere i Norge. Når jeg hører Rødt, Arbeiderpariet, FRP, Høyre og slik på Youtube. Alltid Islam, Islam og Islam, men aldri noe om de andre kulturene i Norge. Hvert eneste år skal jeg bli påminnet om Ramadan i norsk Media. Ramadan er muslimenes største høytid. Hva med buddhistene, sikhene, hinduene og slik? Dem hører vi aldri noe om i media. Dette er grunnen til at kampkunst og kampsport ikke er akseptert i Norge. Fordi I Norge hyller vi fram kun 1 kultur og ignorere alle de andre kulturene. Media hyller fram 1 kultur å kaller dette multikultur. Stortinget hyller fram 1 kultur å kaller dette multikultur.
2  Disipliner / Jeet Kune Do / Re: lÆring av jkd on: 15.05.18 at 12:49:49
Det flotte med JKD er konstant utvikling. JKD moderniseres hele tiden.
Bruce Lee bruker enkelt konfucius lærdom.
If something works. Take it in.
If something does not work. Discard it.

Dette er jo gammel kinesisk konfucius kunnskap. Det er jo en grunn til at kommunismen i Kina er så annerledes kommunismen i Soviet Unionen. Fordi kommunismen i Kina er blandet med Konfucius sin lærdom og det er konfucius som gjør Kinesisk kommunisme suksessfullt. Tradisjonell kampkunst handler først og fremst om å bevare kultur, visdom og kunnskaper fra den tiden kampkunsten ble skapt. De fleste som trener tradisjonelle kampkunster trener ikke for å bli best, men for å bevare tradisjonen og kulturen. Sørge for at kampkunsten blir overført til neste generasjon. Uten konfucius så ville kommunismen i Kina kollapset for lenge siden. Ved å bevare tradisjon, kultur, kunnskaper og visdom. Så bevarer man også nasjonens historie. I Norge for eksempel så driver vi med å avvikle nasjonens historie fordi vi ikke bevarer kristendommen. Dette er grunnen til at jeg har så stor respekt for Thailand, Kina, Japan, Vietnam osv. Fordi disse asiatiske nasjoner lar ikke gammel kunnskap og historie dø ut.

Norge avvikle nasjonens historie og kultur hvert eneste år og er det motsatte av Kina som bevarer nasjonens kultur og historie. JKD er basert på evig utvikling, men Wing Chun er basert på preservasjon.
3  Generelt / Diverse / Re: Sjekke kunstens art on: 14.05.18 at 19:15:31
Nettavisen har kastet seg på E-sport bølgen sammen med NRK.
https://www.nettavisen.no/sport/esport/nettavisen-med-storsatsing-pa-e-sport---skal-vise-sluttspillet-i-telenorligaen/3423486551.html

Ingen grunn til at kampkunst og kampsport skal holdes utenfor og ignoreres. Vi kan bli anerkjent hvis vi vil kjempe for det biggrin
4  Generelt / Film/TV & bilder / Re: Karate Kid The Saga Continues Cobra Kai on: 13.05.18 at 23:45:43
Takk for tips :-) Er det verdt å se?

Burde verdt å se. Ifølge reviews så er det den minst politisk korrekte TV shows til dags. Altså ren underholdning uten sosialistisk eller liberalistisk politikk. Jeg så første episode og det var morsomt å høre immigrant vitser. IMDB anmeldelser av brukere. Nesten alle gir 10 ut av 10.

https://www.imdb.com/title/tt7221388/reviews?ref_=tt_urv
5  Disipliner / Jeet Kune Do / Re: lÆring av jkd on: 12.05.18 at 21:08:29
Jet Kun Do er en forbedret utgave av Wing Chun. Bruce Lee mente at Wing Chun hadde altfor mange svakheter og måtte forbedres. Du vil fortsatt trene Wing Chun i Jet Kun Do, men bare en bedre versjon uten de gamle svakhetene i systemet.

Jeg anbefaler at du prøver ut begge. Så får du finne ut hva du selv liker.
Wing Chung er det tradisjonelle. Jet Kun Do er moderne utgave av Wing Chun.
Liker du det gamle eller det nye? Det er spørsmålet du burde stille deg selv.
6  Generelt / Diverse / Re: Sjekke kunstens art on: 12.05.18 at 20:32:17
Men nå i 2018 burde vi fokusere på å legalisere MMA, Karate, Kung Fu og diverse turneringer i proff og amatør nivå i Norge. Det er galskap at det å arrangere MMA turneringer er forbudt i Norge. Så vil jeg også avkriminalisere karatepinner slik at folk kan kjøpe ekte Nunchaku i Norge. Vi må legalisere Martial ARTS fordi jeg ser at mange av klubbene forsvinner i Norge.

Ehumm.... Gjennom Norges Kampsportforbund, så er da vitterligen kampsporter som Karate, Kung Fu, Judo, Taekwondo etc. lovlig så det holder. Det finnes flust av konkurranser, helt lovlig arrangert, under flere av disse gitte stilartene. Det eneste pr. dags dato som ikke er godkjent er MMA, på proff nivå. Men det finnes da mange LOVLIGE klubber både innen MMA og andre Martial Arts (kampsporter).

Det at klubber evt. forsvinner har HELT andre årsaker enn det du ramser opp her...

MMA burde vel bli lovlig. En ting er å trene MMA. En annen sak er å gjøre MMA lovlig i konkurranse.
Dessuten burde også alle turneringer bli direkte sendt på NRK. NRK skal jo være en kanal for alle.
Jeg ser at NRK sender E-sport turneringer, men gidder ikke å sende kampsport turneringer.
Norges kampsportforbund er altfor upolitisk. Forbundet må bli mer og mer politisk.
Det er ingen grunn til at NRK skal akseptere E-sport, men fullstendig velger å ignorere kampkunster i Norge. E-sport er elektronisk sport hvor folk sitter å spille videospill. E-sport har klart seg bra. Fordi E-sport er politisk. Dersom vi skal bli akseptert i samfunnet så må vi også bli politisk aktive. Disse folka som spiller videospill er tydeligvis veldig politisk aktive. Så politisk aktive at NRK blir nødt til å sende E-sport.

Her er en link til NRK e-sport sending.
https://tv.nrk.no/serie/e-sport
7  Generelt / Film/TV & bilder / Re: Vo Binh Dinh [Vietnam] on: 11.05.18 at 22:56:42
For de som ikke orker å se på hele greia. 22:17 er utrolig unik. Fordi Vietnameserne har klart å bevare en bue form. Altså pil + bue form. Pil og bue formen er veldig interessant. Fordi det er nærmest umulig å finne en slik form i kinesisk kung fu og andre kampkunster.

Spol fram til 22:17 for pil og bue formen.
8  Generelt / Film/TV & bilder / Re: Vovinam [Engelsk Tekst] on: 11.05.18 at 22:44:02
Vovinam demonstrasjon. Hvordan Vovinam fungerer i praksis.

https://www.youtube.com/watch?v=HjhC79WKqkQ

https://www.youtube.com/watch?v=BBYDipy1PfQ

https://www.youtube.com/watch?v=mqnBAiiWAtE

https://www.youtube.com/watch?v=HtSL9N5BA44

https://www.youtube.com/watch?v=BBYDipy1PfQ

https://www.youtube.com/watch?v=iijrymNyUv4
9  Generelt / Film/TV & bilder / Re: Karate Kid The Saga Continues Cobra Kai on: 11.05.18 at 22:42:53
Hei alle sammen. En ny series av Karate Kid har blitt lagt på Youtube. Serien er på 10 episder og er 100% gratis.

https://www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Y&list=PLxm--8AYWEDelTYpYi2zulMEw-0T-M5IH

Det er veldig kult at denne serien blir en realitet -- 34 år etter den originale Karate Kid-filmen!
Nå er det riktignok bare de to første episodene som er helt gratis på YouTube. Ettersom YouTube Red ikke er tilgjengelig i Norge (noget som fremstår som litt merkelig i 2018, men pytt), må man kjøpe enkeltepisoder til 19 kroner, så vidt jeg kan se.

My bad.
10  Generelt / Film/TV & bilder / Vo Binh Dinh [Vietnam] on: 11.05.18 at 22:15:04
For de som er interessert i former. 17 former fra Vo Binh Dinh. 30 minutter lang.

https://www.youtube.com/watch?v=gBuoig2tOuY
11  Generelt / Film/TV & bilder / Vo Het fra år 1400 Vietnam. on: 11.05.18 at 21:43:52
Vo Het også kalt screaming martial arts på engelsk. Er en populær vietnamesisk kampkunst fra år 1400.

https://www.youtube.com/watch?v=FIXRUKY-BHc
12  Generelt / Diverse / Re: Sjekke kunstens art on: 08.05.18 at 22:42:28
hahaha biggrin

Jeg var litt yngre på denne tiden, men det er sløseri av penger å bruke penger på sånt.
Det var en sånn pick up artist bølge på denne tiden og jeg ble litt deprimert av at så mange gutter sløste bort penger på sånt.

Men nå i 2018 burde vi fokusere på å legalisere MMA, Karate, Kung Fu og diverse turneringer i proff og amatør nivå i Norge. Det er galskap at det å arrangere MMA turneringer er forbudt i Norge. Så vil jeg også avkriminalisere karatepinner slik at folk kan kjøpe ekte Nunchaku i Norge. Vi må legalisere Martial ARTS fordi jeg ser at mange av klubbene forsvinner i Norge.
13  Generelt / Film/TV & bilder / Taekkyeon on: 08.05.18 at 00:20:38
https://www.youtube.com/watch?v=Ga1Im-3ZtH8
14  Disipliner / Kung Fu & Wushu / Re: VING TSUN on: 07.05.18 at 23:36:27
HEI er det noen her som har trent ving tsun eller trener det no og har prøvd det i selvforsvars agenda eller bare du har trent det lenge og kan komme med utalelse boxing boxing ph34r christian

Wing Tsun er bare en annen gren av Wing Chun.
Det finnes mange vietnamesere og kinesere som trener Wing Chun i Norge, men tror ikke de lenger er aktive. Da nettsiden deres er offline. Det er veldig lite forskjell på Ving Tsun og Wing Chun. Den eneste grunnen til det finnes Wing Tsun og Wing Chun er på grunn av arvkrangel. Det var en student som ikke ble promotert til mester og han skiftet navn fra Wing Chun til Wing Tsun. Wing Tsun er bare en modifisert utgave av Wing Chun.

Jeg trener ikke Wing Tsun, men kjenner godt til stilen. Du kan jo alltid prøve ut Jet Kun Do som er en moderne versjon av Wing Chun og er mye lettere å lære.
15  Generelt / Film/TV & bilder / Vovinam [Engelsk Tekst] on: 07.05.18 at 23:32:20
En amerikaner lærer vovinam i Vietnam. Amerikaneren prater flytende vietnamesisk og derfor har video engelsk tekst.

https://www.youtube.com/watch?v=gxZevAxLA6k
Pages: [1] 2 3 4
  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines