Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
23.11.17 at 02:38:52

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 28
1  Disipliner / Mudo / Re: Lærling i original kamp / selvforsvars - Taekkyeon on: 06.04.17 at 06:42:24
how do these students that train support them selves financially? Do they live "on campus" and get jobs there???

Denne må du nesten utdype, tror jeg. smile
2  Generelt / Treningsrelatert / Re: Hva bør jeg trene for kampsport og selvforsvar? on: 20.03.17 at 17:09:33
Blir det noen prøvetime på deg?
3  Disipliner / Mudo / Re: Lærling i original kamp / selvforsvars - Taekkyeon on: 20.03.17 at 17:09:09
Hvor i Oslo trener dere, og hvordan pleier en treningsøkt å fortone seg, sånn i grove trekk? smile
4  Generelt / Treningsrelatert / Re: Hva bør jeg trene for kampsport og selvforsvar? on: 17.03.17 at 19:08:34
Off topic: Gledelig å se at forumet er gjenopplivet, i hvert fall rent teknisk!

Til saken: Prøvetimer er den beste måten å tilegne seg informasjon på, rett og slett. Hvor hardt det trenes er vel så mye klubbspesifikt som stilartsavhengig. Lange bein er for øvrig kjekt å ha med seg i kyoshukinkai også, det. Det er en veldig bra stilart når det gjelder å lære seg å harde og effektive spark.
5  Disipliner / Boxing, Kickboxing & Muay Thai / Re: REnse boxer hansker on: 04.11.16 at 15:11:01
Jeg mente for øvrig å skrive "Milo-vann", ikke "mill-vann"  men legger til at billigere ullvaskemidler også kan anvendes! biggrin
6  Disipliner / Boxing, Kickboxing & Muay Thai / Re: REnse boxer hansker on: 01.11.16 at 21:28:40
har noen hansker som jeg har brukt ei stund og noe er det begynt og lukte av hendene etter øving noen forslag confused_1 confused_1 boxing boxing

Forebyggende tiltak: Bruk alltid bandasjer innenfor hanskene. Det skåner hanskenes innside for svette of forlenger således deres levetid.

Reaktive tiltak:
- Luft hanskene ofte.
- Vask innsiden med litt mill-vann, tørk godt!
- Bruk eventuelt en klut med litt antibac eller tilsvarende guffe for å kverke luktbakterier som har blitt stuevarme.
7  Disipliner / Kung Fu & Wushu / Re: southern praying mantis kung fu i drammen on: 25.10.16 at 18:48:01
EFEktivt selvforsvar fortest mulig boxing boxing

Da vil du nok finne alternativer som vektlegger dette i større/mer rendyrket grad enn "Southern Praying Mantis". I Drammen finner du i hvert fall krav maga, som i motsetning til den nevnte kung fu-varianten,  er et rendyrket selvforsvarssystem. Har du undersøkt det?
8  Disipliner / Jeet Kune Do / Re: Jun fan jkd seminar i Kviteseid on: 24.10.16 at 18:36:51
Tenker du et seminar for JKD-utøvere, eller et åpent JKD-seminar? smile
Hvis det siste er tilfelle, er jeg interessert.
9  Generelt / Treningsrelatert / Re: Hvilken kampsport er best for en nybegynner? on: 24.10.16 at 18:35:07
takk for svar, bor i ski, skal sjekke ut kickboxing om et par dager  smile  boxing

Anbefaler deg også å sjekke ut K1-klubben "Berserk", ettersom du bor i Ski!
10  Generelt / Treningsrelatert / Re: Hvilken kampsport er best for en nybegynner? on: 21.10.16 at 11:31:14
Det kommer helt og fullt an på hva du er ute etter med å trene kampsport, det.
Er du ute etter allsidig trening? Godt miljø? Konkurransemuligheter? Selvforsvar? Skriv litt mer om hva du søker, så kan du få mer konstruktive svar. smile
11  Disipliner / Boxing, Kickboxing & Muay Thai / Re: Eksplosiv kondisjon for striking on: 12.10.16 at 21:15:44
Et banalt, men oppriktig svar: Det mest effektive du kan gjøre er å sparre -- mye og regelmessig. At man blir særlig sliten av å gå mot en motstander, beror i stor grad på stress, og den beste -- for ikke så eneste -- måten å mestre dette stresset på, er spesifikk mengdetrening.

Andre ting som fungerer bra:
- Intervall-løp (f. eks 4*4)
- Bakkeløp
- Trappeløp
- Kettlebell-intervaller, f. eks med snatch eller swing
12  Disipliner / Mixed Martial Arts / Re: MMA on: 10.10.16 at 17:17:15
Det er nok ikke så dumt å legge inn litt styrke-, bevegelighets- og kondisjonstrening på de dagene hvor du ikke trener kampsport, ikke minst med tanke på fremtidig skadeforebygging. Ett tips kan være å lære deg noen effektive kroppsvektøvelser, eventuelt med slynge, så kan du trene nær sagt hvor og når som helst uten å måtte bruke penger som en 17-åring vanligvis ikke har i samme slengen. smile
13  Disipliner / Mixed Martial Arts / Re: MMA on: 10.10.16 at 16:00:21
Er en gutt på snart 17år. Begynte nylig med Muaythai og Bjj. Har veldig lyst til å starte med mma og bli god. Det jeg lurer på er om jeg har startet for sent? Jeg får høre av mange at jeg er som skapt for sporten, men er veldig ny på teknikker osv, så er redd for om jeg er for sent ute. Trener nå Bjj 2 dager og Muay thai 2 dager i uken, plus at jeg ofte er på open matte i helgene og sparrer med venner. Er det et godt utgangspunkt at jeg nå starter med bjj og thai for så å gå over til mma senere? Isåfall hvor lenge burde jeg drive med dette først? Er virkelig noe jeg brenner for, og er trist over at jeg ikke begynte før.

La det være klart: Du er på ingen måte for seint ute. Det er absolutt ingen grunn til å bekymre seg over at du burde ha begynt tidligere, bruk helle den mentale energien der på å trene. smile

Det er et meget godt utgangspunkt å trene muay thai og BJJ simultant. Hvor lenge du burde vente før du gikk over til å trene spesifikt på MMA, er umulig å svare på. Du kan jo for eksempel hive deg med på noen konkurranser innenfor disiplinene du allerede trener, når du føler deg klar for det. Konkurranse er lærerikt og gir deg en pekepinn på det faktiske nivået ditt, noe som igjen gir deg et godt utgangspunkt for å vurdere når du føler for å mestre atter nye utfordringer. Lykke til med treningen!
14  Disipliner / Boxing, Kickboxing & Muay Thai / Re: Knockout-nemnda går i protest on: 10.10.16 at 15:48:06
Argumentet har vel vært at det er ikke er en ulykke (som de skjer i mange idretter, også noen disipliner innen riding er risikable), men selve poenget med idretten å påføre motstanderen hjerneskade. Men det er snarere et sinnelagsetisk argument enn et idrettsmedisinsk et.

MEN: Det jeg leser om saken, viser omrissene til en kompleks konflikt mellom flere parter (NIF, de forskjellige kampidrettsforbundene, Norges Profesjonelle Bokseforbund, Brækhus og hennes miljø, knockoutnemda, kulturminister, regjeringen) der aktørene har delvis sammenfallende og delvis motstridende interesser og agendaer - og alliansene er ikke så entydige og åpenbare som man skulle tro. Ikke minst skulle jeg forvente at MMA-miljøet følger nøye med. Det er nemlig ikke sikkert at utviklingen går entydig i deres favør.

At "skadehensikten" stiller knockout-idretter i en vesensforskjellig kategori, er et velkjent argument fra motstandere og kritikere. I dette tilfellet forstår jeg det imidlertid ikke slik at det er dette argumentet som kommer til anvendelse, men snarere gradsforskjeller (blant annet antallet runder) mellom (spesifikt nevnt) amatør- og proffboksing.

Det at aktører som burde ha sammenfallende interesser, ikke samles i en slik verdipolitisk debatt, er ganske typisk for norsk politisk diskurs, og trolig noe av det som legitimerer noen av de forbudene som man ikke ser så veldig mange andre steder. Nå har jeg selvsagt ingen problemer med at folk er prinsipielle motstandere av proffboksing per se, men jeg er generelt veldig lite imponert over argumentasjonsrekken: "Jeg har ingen personlig interesse av X, ergo kan X gjerne forbys/forbli forbudt for min del".  Selektiv verdiliberalisme later til å være langt mer utbredt enn konsekvent/ideologisk ditto i vårt politiske klima.
15  Generelt / Treningsdagbok / Re: Trening fram mot MMA-kamp on: 03.10.16 at 21:31:56
Kult at det ble kamp på deg, da! Rakk du å få til noe særlig før du ble fanget i armlåsen?
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 28
  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines