Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
18.08.18 at 00:12:00

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
Kampforum.no  |  Disipliner  |  Mixed Martial Arts (Moderator: AndersBreiflabb)  |  Topic: LES DETTE! - Diskusjoner rundt MMA-eventer / Spoilers. 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print

LES DETTE! - Diskusjoner rundt MMA-eventer / Spoilers.

Ch_Omega
« on: 07.10.07 at 22:37:59 »

Ved diskusjoner rundt events som er mindre enn to uker gamle, skal tråder som inneholder noen form for spoilers, altså informasjon om ting som har hendt i denne eventen, merkes tydelig med *SPOILER* i topic, slik at eventen ikke blir ødelagt for folk som ikke har sett den ennå.

All diskusjon som omfavner utøvere, kamper, påfølgende reaksjoner etc. på et nylig event (inntil 2 uker gammelt), skal kun diskuteres innen egen tråd godkjent markert *event* og *spoiler*. Ingen ytterligere informasjon skal vises i topic.

Eksempel: all diskusjon vedrørende et nylig avholdt UFC-event skal kun finne sted i topicen "UFC 100 *Spoilers*"


Viktig at alle etterstreber en god spoiler-kultur!
« Last Edit: 24.11.10 at 15:56:46 by AndersBreiflabb » Logged
Ch_Omega
« Reply #1 on: 06.01.08 at 01:44:38 »

For å klargjøre regelen over, så innebærer dette også at man ikke skal skrive spoilere i eksisterende tråder som ikke er merket med *spoiler* i topic, da det er rett og slett veldig dårlig gjort å avsløre  resultatene fra en event til noen som ikke har sett denne eventen ennå, og gleder seg til å se den.

En spoiler er alt som kan avsløre hvem som vant, samt måten folk vant på i en event, og eventuelt hvordan kampen har utfoldet seg,  om noen trenger en definisjon. Som en generell regel bør man derfor ikke diskutere hva som har skjedd i nylige kamper(< to uker), med mindre dette skjer i tydelig merkede tråder.


Edit: Klargjorde definisjonen av spoilere.
« Last Edit: 23.03.10 at 15:05:45 by 乱取り » Logged
Ch_Omega
« Reply #2 on: 04.04.08 at 06:35:50 »

En ytterligere klargjøring av regelen over: Spoilere til nylige events kan kun postes i tråder der det advares mot spoilers av akkurat denne eventen i topic. Det er med andre ord ikke tillat å poste spoilers fra Event A i en tråd der det i topic advares mot spoilers i sammenheng med Event B.

Ønsker man å diskutere en nylig( < 2 uker gammel) event, og man ikke finner en egnet tråd, skal man da opprette en egen topic/tråd rundt denne der det, som nevt over, skal advares mot spoilers i forhold til denne eventen i topic, fremfor å poste spoilers rundt denne eventen i andre tråder merket med *spoiler*.

Spoilere i topic, der deler av en event avsløres i selve topicen til tråden, og dermed er veldig vanskelig å unngå å se for folk som ikke har sett eventen ennå, er selvfølgelig også forbudt!
« Last Edit: 06.04.08 at 11:31:47 by Christian O » Logged
Ch_Omega
« Reply #3 on: 30.12.08 at 21:53:57 »

Da folk ser ut til å ikke være i stand til å forstå at det å poste spoilers i umerkede tråder kan ødelegge eventen for folk som ikke har sett den ennå, vil jeg fra nå av umiddelbart slette alle poster som bryter reglementet, med en gang jeg ser disse. Sjerpings folkens!
 mad
Logged
Ch_Omega
« Reply #4 on: 24.07.09 at 15:27:11 »

Vil bare informere alle om at spoilerproblematikk nå offisielt er tatt opp i det offisielle forumreglementet her på kampforum, og dermed gjelder i alle forumene.

12. SPOILERS
Eksempler:Diskusjon og posting av resultater innen profesjonell kampsport uten tydelig merking i subject/emne. Om man ønsker å diskutere kamper/mesterskap innen profesjonell kampsport, der disse har foregått for mindre enn en uke siden, bør man opprette/benytte egne tråder der det i overskriften legges til *inneholder spoilers* eller bare *spoilers*.
Hensikten bak dette er at de som ennå ikke har sett de aktuelle kamper/mesterskap, skal gis en mulighet til å unngå å snuble over resultater o.l. før de har hatt mulighet til å se mesterskapet selv."
Med profesjonell kampsport menes f.eks. MMA-events, k1-events og proffboksing."

Logged
Pages: [1] Go Up Print 
Kampforum.no  |  Disipliner  |  Mixed Martial Arts (Moderator: AndersBreiflabb)  |  Topic: LES DETTE! - Diskusjoner rundt MMA-eventer / Spoilers. « previous next »
Jump to:  

Social sharing

  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines