Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
15.10.18 at 23:29:26

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
Kampforum.no  |  Generelt  |  Treningsrelatert  |  Treningsdagbok  |  Topic: Paul's treningsdagbok 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 2 [All] Go Down Print

Paul's treningsdagbok

unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« on: 27.01.10 at 19:28:45 »

Da var det vel på tide å få litt bedre systematisk oversikt over egen trening, så jeg ser om det går fremover.
Til vanlig bor jeg i Oslo, og går for øyeblikket mitt andre år på sykepleien på HiO. Jeg har akkurat fyllt 27 år, men syns alltid det er gøy å begynne med noe nytt. Jeg har fram til i høst aldri drevet med kampsport, men interessen og fascinasjonen har vokst sakte, men sikkert de to siste åra. Siden jeg kun har drevet med hobbysykling sammen med fatter (les:er nok midtlivskrisa hans) de siste åra var jeg ekstremt klar for å finne meg en ny hobby. Har tidligere spilt både ishockey og fotball, men behøvde noe nytt. Ishockey tar så utrolig mye tid mtp. å komme seg til og fra trening med alt utstyret siden jeg ikke har bil.
Derfor falt valget i høst på bjj på Frontline Academy i Oslo, og dette angrer jeg ikke på. Har i tillegg blitt fascinert av kroppsvekttreningen som det har vært endel innlegg om her på kampforum, så får se om jeg får logga noe av dette i tillegg.

Grunnen til at jeg nå endelig lager meg en egen treningslogg er at jeg dette semesteret er på utveksling til Hawai'i nærmere bestemt Honolulu, og trenger litt motivasjon for å få trena ordentlig.

Hadde første økta på Gracie Waikiki igår, det er en nyåpna filial så det er ikke så mye folk der enda. De kjører kun No Gi på Waikiki, men det gjør ingen verdens ting. Da jeg har uendelig mye å lære både med og uten Gi. At filialen er nyåpnet passer veldig bra da man får god oppfølging hvertfall nå som det ikke er så mye folk.
Det blei også mitt første møte med Bas Rutten Workout. Vi kjørte en 28 min. sekvens som oppvarming, og siden jeg ikke kan bokse blei all skyggeboksinga ganske flaut. Men instruktøren Mark Kurano lova at han skulle lære meg basic jab osv, om jeg kom før trening noen dager, så igjen veldig bra oppfølging.

Skulle det være noen spørsmål eller tips er det bare å komme med det.
Logged
Mannen uten x
******
Posts: 2201
Veteran
Offline Offline

« Reply #1 on: 27.01.10 at 21:41:58 »

Men instruktøren Mark Kurano lova at han skulle lære meg basic jab osv, om jeg kom før trening noen dager, så igjen veldig bra oppfølging.Du er heldig som har sånne trenere.
Logged

Mr. sexy!
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #2 on: 30.01.10 at 07:08:25 »

jau, veldig heldig som har gode trenere = mye fornuftig input fra begynnelsen av, istedenfor å venne seg til å gjøre ting feil for så å måtte rette det hele opp.

ONSDAG 27.JAN:
Lett svømmeøkt, ganske stå støl etter rullinga igår. Svømte ca. 600 m.

TORSDAG 28.JAN:
Mye stående dvs. fokus på singel og dobbel legg takedown, noe jeg har null erfaring med da vi bare har kjørt fra knærna på Frontline, men veldig morsomt og lærerikt. Er bare å komme seg på Judo-treninger på mandager så fort jeg får tid. Var veldig mye som manglet teknisk, men trur jeg uten altfor mye slit skal klare å få til noen gode singel leg's.
Det var annen instruktør idag, en hyggelig fyr ved navn Kimo Kreis.
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #3 on: 31.01.10 at 01:43:01 »

LØRDAG 30.JAN:
Null trening idag, da jeg har vært på skolen hele dagen.
Nå bærer det dog videre til MMA-stevne. Siden jeg aldri har vært på stevne før skal det bli morro:
http://westsidefightgear.com/destiny/82-destiny-fireworks-saturday-jan-30th.html
Logged
Agandhjin
Autentisk Kampentusiast
*
Posts: 12389
Guru
Offline Offline

« Reply #4 on: 31.01.10 at 06:33:50 »

Kult! Kan du poste noen bilder av gymmet? Ett fint ferie/treningsmål?
Logged

Dan Thomas Agandhjin Marceliussen Blogg
Juggernaut Fight Group
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #5 on: 01.02.10 at 06:14:23 »

Jeg kan selvfølgelig ta noen bilder av gymmet, men er forholdsvis lite og fortsatt ikke ferdig. De åpnet dørene for 4 uker siden. Skal også se om jeg kommer meg bort på ett av de andre senterene deres på øya.

Igår var jeg som nevnt på fight-eventen Destiny Fireworks, det var 30 kamper så tok 6 intensive timer! Med kø og arrangement sto jeg sammehengende i 8 timer så krøket meg hjem som de gamle fruene ofte gjør.
Poster gjerne ett bilde eller to, men finner ikke ut hvordan jeg gjør det, må jeg ha bildene ute på nettet, eller kan jeg bare legge det inn fra albumet på datane? Skulle gjerne hatt en link te hvordan det gjøres, siden jeg ikke finner det i farta.

SØNDAG 31.JAN:
Kjørt litt kroppsvekt øvelser på gulvet, men er usikker på hvordan det bør gjøres for å ha god progresjon. Sånn kjørte jeg det hvertfall idag:
60 sek sittende L (fordelt på 5/6 ganger da jeg måtte ha mange pauser)
60 sek Planche med knærna nesten opp til brystet, altså sammenkrøpet, da jeg er langt unna strake, ordentlige (3/4 pauser)
60 sek Bro på hodet (uten pause)
60 sek vanlige planke (uten pause)
50 stk sit-ups ala kimura
Skulle så kjøre håndstående push-ups inntil veggen, men måtte bare gi det opp da jeg var altfor pumpa etter Planche.
15 stk smale push-ups (veldig rolige og helt ned)

Så var det ned på waikiki en tur, ble vel sånn ca.
600 meter rolig svømming i forholdsvis sterke strøm.

Logged
Agandhjin
Autentisk Kampentusiast
*
Posts: 12389
Guru
Offline Offline

« Reply #6 on: 01.02.10 at 06:36:06 »

Når det gjelder bilder, så pleier jeg å legge bildene inn på en facebookprofil, for å deretter poste en bildelink på forumet. Fungerer kjempegreit.

Svømming på Waikiki som kardio... Kunne ikke bli bedre enn det smile
Logged

Dan Thomas Agandhjin Marceliussen Blogg
Juggernaut Fight Group
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #7 on: 02.02.10 at 04:59:18 »

Nei, svømming på Waikiki er fint det, men hadde tatt en øde strand uten mennesker i bytte hvilken dag som helst (så lenge jeg ikke får krampe og det er fare for å drukne!)

Ett par bilder fra Destiny - Fireworks. Beklager for elendig kvalitet, men har bare en eldre Iphone som har sett bedre dager: Skulle kommet her....


Hvilken knapp er bildelink? Er den [img] eller [url] eller? Har dataforståelse som en eldre herre nærmere 70!
« Last Edit: 02.02.10 at 05:01:00 by unsafe » Logged
perbl
Überauthoratha
*
Posts: 2661
Veteran
Offline Offline

Advarsel, klemfare!
« Reply #8 on: 02.02.10 at 09:47:03 »

[img] er for å sette inn et bilde du har lagt ut et annet sted ja. url vil sette inne en link som folk kan klikke på, men vil ikke vise bildet.
Logged

Per B. Løvsletten
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #9 on: 02.02.10 at 10:13:51 »

Prøver igjen


Skal ikke bildelinken stå imellom [img] og den andre med /img ? kan det ha med rettigheter på fjesbokprofilen min å gjøre? Ligger lissom ett bilde her nå, men er "usynlig".
« Last Edit: 02.02.10 at 10:16:49 by unsafe » Logged
perbl
Überauthoratha
*
Posts: 2661
Veteran
Offline Offline

Advarsel, klemfare!
« Reply #10 on: 02.02.10 at 11:09:39 »

Det som skal stå mellom img-taggene er url-en til en bildefil, f.eks www.vg.no/bilde.jpg. Det du har linket til ser jeg er selve urlen til facebook-galleriet, http://www.facebook.com/photo.php?pid=10933817&id=713710281 altså websiden hos facebook som blant annet viser bildet og en hel haug med andre ting som kommentarfelt etc. Derfor kommer det ikke fram noe bilde, det du linker til er det som typisk kan brukes i en url-link smile

(Håper det var noenlunde klart?)

En måte å linke til bildet ditt er å høyreklikke på selve bildet på facebook-galleriet, og så velge kopier bilde-url/adresse eller lignende avhengig av hva som står i nettleseren din.

Da får du adressen: http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs159.snc3/18662_455848740281_713710281_10933817_7703768_n.jpg som du kan lime inn mellom to img-tager som vist nedenfor:


Logged

Per B. Løvsletten
perbl
Überauthoratha
*
Posts: 2661
Veteran
Offline Offline

Advarsel, klemfare!
« Reply #11 on: 02.02.10 at 11:11:47 »

Forøvrig, velkommen med dagbok, utfra hva du forteller misunner jeg deg sterkt her jeg sitter i kalde Trondheim smile
Logged

Per B. Løvsletten
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #12 on: 05.02.10 at 23:35:40 »

Takk for hjelpa Perbl, da skal jeg nok klare det neste gang:)

2.feb:
Nesten to timer No Gi økt. Avsluttet med effektive 15 min. rulling godt over 50 % ytelse, kanskje 2 min pause mot div. motstandere. Fikk beskjed om at jeg bruker mye krefter når jeg bør slappe av. Samtidig fikk jeg beskjed om at jeg hadde exellent kardio, da sier jeg meg fornøyd, spesielt når jeg nesten ikke har kjørt noe kardio siden 17.des.

3.feb:
Begynte dagen med en tur i parken og kjørte dips og hang-ups (med fokus på å senke seg ned på en arm, det har jeg mye å hente). Ca. 30 sek krøket front lever og back lever, det er sinnsykt tungt. Det er lenge til jeg kommer til å klare øvelsene. Noen som har noen tips for progresjon og fokus på øvelsene?

Dette skulle bli min første bokseøkt med Mark Kurano.
Det som var kjipt var at jeg snørra på skateboard på vei til treninga. Det var mørkt og jeg trodde at grove singel i sement var vanlige sement, og det endte med at jeg stupte og reiv av all hud på ytterste falang av v. langfinger:( Kom meg opp og stavra meg bort te treninga. fant ut at det ikke var så ille utenom at fingeren mangler hud. Så tok bare litt papir og gaffa så var jeg igang.
Kjørte en time med bevegelse og jabb, det var morsomt selvom det var monotont. Ett sted må man begynne. Skal forsøke å få til en økt i uka.
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #13 on: 08.02.10 at 09:23:50 »

Vel, denne ukas trening blei ødelagt av fingeren som mangler en svær bit med hud. Kjedelig, men det er sånt som skjer. Har vært nøye med å rense det med sprit hver dag, for å unngå infeksjon, men det er jo noe inni helvetes vondt! vel vel

Søndag 7.feb:
Etter at en kompis og jeg gikk te innkjøp av en bil, en klassiker av ett vrak nemlig en 1980 BMW 633 CSi, måte man jo på søndagstur. Hva gjør man da? Jo, da stikker man vekk fra turistfella på Waikiki og surfer sammen med svære hav skilpadder!
Trening; 2 timer surf.

Håper fingeren kommer seg så jeg kan kommer meg på trening igjen. Regner med å ta turen på tirsdag, men må ta det veldig rolig så ikke jeg ødelegger hinna som legger seg på såret.
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #14 on: 08.02.10 at 10:05:06 »

da prøver jeg igjen med ett bilde fra dagens strand. Av en familie som brukte søndagen til å surfe sammen.
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #15 on: 10.02.10 at 00:18:56 »

Tirsdag 9.feb:
65 sek Tuch planche (4 ganger for å oppnå 60 sek)
30 sek sittende L (3 ganger, sinnsykt slitsomt etter planche)
2 x 5 ettbeins knebøy (på hver bein), sinnsykt mye tyngre enn forventet. Litt av grunnen er nok at jeg ikke har trena bein på over 2 mnd. grunnet kneproblemer, kjente ingen ting til det idag:)
5 stk. en arm push ups (på hver arm)

Fingeren er fortsatt ett problem, så ser ut som jeg må droppe grappling den uka har. Sukk, det er så sinnsykt kjipt, får håpe den slutter å verke snart.

Lurer på om jeg kanskje må kjøre flere reps eller serier for å få no gevinst ut av knebøy og push ups?
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #16 on: 15.02.10 at 07:15:46 »

Det gikk enda litt verre med den fingern enn jeg hadde håpa. På onsdag dro jeg te legen og det endte med at han måtte lage snitt i fingern for å få ut verka. Fikk antibiotika, og først idag begynner jeg å kjenne meg bedre. Vel vel, har vært tålmodig, men måtte trå te med en liten økt idag.

Søndag 14.feb:
ca. 40 sek tucked front lever.
ca. 20 sek tucked back lever
2x 5 hang ups/pull ups
12 dips (orka ikke mer enn et sett)
ca. 30 sek sittende L
ca. 30 sek tucked planche
20 stk hmmm liggende på rygg fra strak til sammenkrøpet, kun med rumpa/korsrygg i bakken. Og dette kalles?
50 stk liggende "sykling"
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #17 on: 18.02.10 at 00:26:46 »

Nå begynner jeg å føle meg mye bedre, så det skal bli godt å komme igang igjen.

Mandag 15.feb:
2x5 hang ups/pull ups
12 dips
ca 30 sek sittende L
2 patetiske forsøk på dragonflag, hvertfall bedre enn for noen mnd siden. Kommer ikke veldig langt ned før jeg må opp igjen for ikke å bryte sammen.
10 hengende beinhev
20 rolige sit ups

Tirsdag 16.feb:
1 1/2 time med grappling. Fokus på guardpassering, forferdelig teknikk, men nyttig. ca 20 min fri sparring, med forsøk på defensiv kontroll. Synes det funka greit, men var jo ikke mot all verdens motstand heller.
30 sek tuck planche.

Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #18 on: 22.02.10 at 04:07:50 »

Torsdag 18.feb:
Ca. 40 min styrke økt.
60 sek tuck Front lever
60 sek tuck Back lever
3x2 Dragon Flag (mye å jobbe med kommer kanskje 45 gr. før jeg må opp igjen)
20 sek sittende L (to sett!, altfor slitsomt etter Dragon.)
20 sek tuck Planche
2x5 Chin ups
2x8 veldig rolige helt ned Dips
2x8 hengende beinhev
50 stk liggende "sykling"
sikkert no mer, men kommer ikke på det nå.


Søndag 21.feb:
Da var det dags for 28 min Bas Rutten igjen, føltes tyngre ut en forrige gang! Kommer kanskje av at det ikke har vært så mye trening på grunn av infeksjonen, og at jeg ikke kan jogge.
Etter det kjørte vi endel fokus på låsing av arm fra Guard, for videre å sette opp triangel og reverse triangel (faen meg noe av det vondeste jeg har kjent noen gang!, Mark (Kurano) kalte det hans Bread and Butter, hehe)
Så 25 min rulling, med siste 8 min med Mark. Gikk fint første 5 min, kun en sub (selvfølgelig også fordi han er snill med meg), så gikk det te havs de resterende minuttene da jeg rett og slett var utslitt. Han lo godt og sa at jeg måtte kjenne a real kne to the belly. Godkjente den og måtte tappe etter 10 sek, sykt vondt. Fikk høre av en annen at han hadde knekt endel ribbein på de der. 
Fornøyd med en morsom og slitsom øke, men må fortsette å jobbe med å ta det rolig og ikke bruker krefter unødvendig.
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #19 on: 24.02.10 at 10:44:58 »

Tirsdag 23.feb:
2 timer Nogi med gjesteinstruktør Greg Young, hyggelig fyr som gikk veldig bra gjennom ekstremt basic ting. Mye fokus på å komme seg ut av guard og også litt rubber guard, jeg har seriøst stort behov for å bli litt smidigere.
Avslutta med 35 min frirulling, artig. Brukte siste 10 min med Greg og fikk beskjed om gode hofter. Veldig morro, spesielt med tanke på at jeg ikke ble så sliten og klarte å ta det rolig store deler av de 35 min.
En god dag!
Nå sitter jeg igjen og leser til Psychotropic medication test imorgen. Æsj
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #20 on: 24.02.10 at 22:58:57 »

Onsdag 24.feb:
Styrkeøkt
60 sek tuck front lever (3 ganger)
60 sek tuck back lever (3 ganger)
3x5 ett beins knebøy
2x3 Dragonflag
2x Supersett(?) 5 hang ups, 5 en arms push up, 5 dips
2x5 hengende beinhev

Lurer på om noen har noen tips iforhold til kroppsøvelser som passer på samme dag, og hva som evt. kan gjøres dagen etter det her? Kanskje sittende L og tuck planche? Eller er det en smartere måte å trene øvelsene på?
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #21 on: 27.02.10 at 10:44:55 »

Fredag 26.feb:
1 1/2 times økt. Først 30 min Bas Rutten style, så 1 t. rulling. Fokus på pass guard eller sweep, sub. fra guarden. Vinneren står. Gikk ok, men fokuserte kun på teknikk. Siden jeg ikke brukte mye styrke blei jeg sweepa og suba noen ganger. Utrolig dårlig på å passere guard, altfor lite repertoar. Merker at jeg alltid trives best på ryggen med guard, må fokusere mer på bryting av guard og passering.
35 sek sittende L (3 ganger)
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #22 on: 01.03.10 at 06:36:40 »

Søndag 28.feb:
2 timer No-gi. 30 min. Bass cardio og gjennomgang av guard break og sidekontroll. Rulla kanskje 1x10 med en kar fra Kaneohe skolen, gikk overraskende bra og beholdt mount og sidekontroll stort sett hele tida. Ellers ganske rolig og fin økt.
Siden dusjen vår er ødelagt måtte jeg ned på stranda for å dusje og slo to fluer i en smekk. Litt usikker på om det er supersett da, eller bare sirkeltrening.
2x (6 hang ups og 6 beinhev. + litt tuck front lever).
2x (20 sek tuck planche, 6 dips og 10 sek sittende L). Det holdt for idag, så da var det bare å komme seg ned på stranda og dusje.

Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #23 on: 12.03.10 at 22:24:00 »

Svarte da var det lenge siden jeg oppdaterte. Altfor mye skole, har faktisk ikke hatt tid til å oppdatere. Jaja, får se hva jeg husker.

Tirsdag 2.mar:
1 1/2 time No gi. Gikk tålelig bra, ikke noe spes å utsette på økta.

Torsdag 4.mar:
1 1/2 time No gi. Gikk fint her og, lite folk så gikk veldig nøye gjennom forsvar og spesielt shrimp fra mount og side mount.

Fredag 5.mar:
2 timers økt. Først Bas bokseøkt og så rulling. Husker ikke hva som skjedde, blander den med økta fra forrige uke, lurer på om vi kjørte mye drilling av armbar osv.

Tirsdag 9.mar:
1 1/2 time No gi. Fin økt, med gjennomgang av Mark Kuranos variant av triangle, morsomt å se det gjort på litt andre måter også. Funker veldig bra med korte mindre fleksible bein, ellers var det vel ikke så mye spesielt med den. Mark ga nakken min en fin knekk eller 3 da jeg nekta og tappe på selvfølgelig triangel på slutten av økta, så endte med is og slutt for dagen.

Torsdag 11.mar:
1 1/2 time No gi. Morsom time med fokus på half guard escapes. Litt sweeps og mye reketing. Morsomt, men er så sinnsykt solbrent på låra så det var absolutt ikke behagelig. Nakken er fin etter tirsdag så ikke noe å utsette på det.
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #24 on: 16.03.10 at 09:07:36 »

Fredag 12.mar:
Ca. 2 timer. Først Bas boksing, så litt lek og driller. Før vi avslutta med ca. 2x10 min sparring. En runde mot Kimo og en mot en tidligere high school bryter, fikk kjørt meg godt. Blir selvsagt mye forsvar, men merker at jeg ikke må tappe så ofte som før. Så på en eller anne måte går det fremover.
30 sek sittende L (3 sett)

Lørdag 13.mar:
Litt styrke i parken, ett par sett med dragonflags, hang ups, dips og tuck planche. Satte ny rekord en dag med 10 stricte hang ups, har liksom aldri kommet over 9 før, og der har jeg vært i over 1/2 år så noe har jeg gjort feil. Sikkert kjørt for mye til utmattelse, noe jeg har retta på så får vi se om fremgangen fortsetter.

Mandag 15.mar:
11/2 time Bas boksing og gjennomgang av omaplata og armbar fra triangle. Veit ikke helt hvor realistisk det er for meg å få til noe av det, men å ha gått gjennom det en gang er jo greit. Null sparring idag.
Logged
unsafe
***
Posts: 110
Gjenganger
Offline Offline

« Reply #25 on: 16.03.10 at 09:10:36 »

Såklart glemte bilder av parken:

Logged
Pages: 1 2 [All] Go Up Print 
Kampforum.no  |  Generelt  |  Treningsrelatert  |  Treningsdagbok  |  Topic: Paul's treningsdagbok « previous next »
Jump to:  

Social sharing

  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines