Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
18.10.18 at 22:16:19

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
Kampforum.no  |  Generelt  |  Treningsrelatert  |  Treningsdagbok  |  Topic: Hoel sin treningslogg 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 [2] 3 4  All Go Down Print

Hoel sin treningslogg

Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #15 on: 23.06.11 at 14:44:53 »

Takk for kritikken i forhold til kcal AndersBreiflabb smile Er ikke helt stø der ennda. Kcal på isen kom jeg fram til ved hjelp av næringinnhold.no og ved å sjekke vekten på isen jeg spiste. Den var "bare" 55 g. Tacoen kan godt være way off for alt jeg vet. Var virkelig ikke klar over at det er 200 kcal per lefse. Må sjekke de neste gang jeg er i butikken.

Sungame: Helt ærlig så har jeg ikke trent TKD i mer en et par uker nå og det jeg har lagt merke til er bokseguarden som sitter der. Motsatt vei har jeg ikke lagt merke til noe ennda, men har ikke hatt så mange TKD økter og har heller ikke hatt sparring i kickboxingen etter jeg begynte med TKD. Er ikke så mange å sparre mot når vi er to stykker på treningen om dagen. Han jeg vanligvis trener/sparrer med jobber seint den uka her og rekker ikke kickboksinga Sad Men kan holde deg oppdatert framover. Det jeg kan se for meg at blir et problem er lave framspark, de som skal sitte under albuen til bokseguarden og over hofta. De sparker man gjerne rett inn i kickboxing for å unngå albuen, mens i TKD vil man ha de litt oppover for å få de under armen. Hvis den forklaringen ikke gav noen mening får du bare si ifra smile
Logged
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #16 on: 23.06.11 at 20:27:26 »

Torsdag betyr i teorien kickboxing, men jeg dro på Taekwondotreningen i stedet siden det har vært så lite folk på kickboxingen i det siste. Vi startet selvfølgelig med fotball som oppvarming og vi endte opp med å spille i over en time  laugh Så var det litt lett tøying før vi sparket på sparkespader. Håper morgendagen bringer med Taekwondo og mindre fotball  boxing

Kostholdet i dag:

To lavkarbo brødskiver med makrell i tomat(300 kcal)
To knekkebrød med leverpostei (150 kcal)
Et glass appelsinjuice(100 kcal)
2 DL smoothie (125 kcal)
300g Ytrefilet av svin (270 kcal) med isbergsalat og litt lime juice
En banan( 80 kcal)


Totalt 1025 eek

Tror jeg må ha meg litt kveldsmat i dag
« Last Edit: 23.06.11 at 20:30:43 by Hoel » Logged
Frode-Falch
Dr Low kick
*
Posts: 7940
Veteran
Offline Offline

Practice makes perfect only if u practice perfect.
« Reply #17 on: 23.06.11 at 21:46:34 »

ta deg den ytrefilet måltiden en gang til.
Logged

sungame
******
Posts: 1478
Veteran
Offline Offline

A real stand-up kinda guy
« Reply #18 on: 24.06.11 at 10:40:21 »

Svaret ditt på krysstreningsproblematikken gir absolutt mening. Det er altså sånn at du har trent kickboxing en stund før du begynte med TKD?
Logged

- livet er en lang rappell
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #19 on: 24.06.11 at 14:01:59 »

Stemmer sungame. Jeg begynte med kickboxing rundt jul og TKD treningene har jeg begynt med i forgje uke Tongue
Logged
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #20 on: 25.06.11 at 00:51:21 »

Fredag er Taekwondo dag!
I dag hadde vi en brutal oppvarming, mye lengre en jeg er vant til. Var god og varm når vi var ferdig med den. Så var det litt lett tøying. Etter tøying var det på med vest, arm- og leggbeskyttere. Startet med å stå to og to mot hverandre hvor vi terpet litt på kontring av framspark. Deretter gikk vi over til 30 sekunder kamper mot hverandre og deretter rullerte vi motstandere. Etter noen minutter med dette og en lite drikkepause gikk vi over til sudden death turnering. To og to mot hverandre, først man til å score ett poeng gikk videre. Fikk inn et par pene pushkicks, men spiste mange flere spark. Fikk også brukt litt slag, noe som er særdelest effektivt siden de ikke er vant til de. Deretter delte vi oss inn i to grupper som stod på rekke etterhverandre, fremste i rekkene sloss til første poeng, taperen gikk bak vinneren sin rekke. Dessverre fikk han ene en vridning i et kne så det ble et opphold. Tiden gikk ut så vi tøyde litt lett også var økta ferdig.

Jeg kjenner at jeg har mye å lære i forhold til Taekwondo, bokseguarden sitter litt for godt. Men jeg hadde et par gode pushkicks hvor jeg fikk brukt lengden min til min fordel. Har også fått litt hastighet på de.

Kostholdet i dag:
To lavkarbo skiver med makrell i tomat (300kcal)
Tre kokte egg (200 kcal)
300g pepperbiff(414 kcal), salat,
pommes noisettes(350 kcal) og bernaissaus(150 kcal)
1 L brus (560 kcal)


Totalt : 1974 kcal.
Det er ikke helt galt, men kunne godt spart meg en halvliter brus for mer pepperbiff!  shy

Lørdag og søndag er hviledager, så fokuset på kosthold er vanvittig viktig.


« Last Edit: 25.06.11 at 00:53:04 by Hoel » Logged
Frode-Falch
Dr Low kick
*
Posts: 7940
Veteran
Offline Offline

Practice makes perfect only if u practice perfect.
« Reply #21 on: 25.06.11 at 14:23:37 »

det finnes overhodet INGEN argumenter for å drikke brus med sukker, nå som vi har sukkerfrie bruser som smaker like bra som de med sukker. smile
Logged

Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #22 on: 27.06.11 at 20:58:45 »

Ny uke, nye treninger :-)

Startet med en time kickboxing, men dessverre dukket ingen utenom meg opp. Ble derfor en lett oppvarming på sekk, 3 økter over 20 minutter med ca 1 minutts pause i mellom. Tøyde litt ut etter det. Så kjørte jeg litt styrke før jeg hadde litt mer på sekk.
Så var det Taekwondo, startet med oppvarming, enspretten. Tøyde litt før vi kjørte spark på puter. Deretter ble det litt sparring før vi avsluttet. Etter treningen var det et par som ble igjen og vi lekesloss litt med bryting.

Kosthold:
2 skyr (ca 200 kcal)
En pose mini-gulerøtter (ca 50 kcal)
600g flatbiff av svin (ca 360 kcal) og litt salat

0.5 L Litago (ca 315 kcal)

Totalt : 925 Kcal
Altfor lite...
Logged
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #23 on: 28.06.11 at 22:38:28 »

Fikk noen kjipe nyheter over helgen. Min treningskompis, han som har fulgt med mest i et helt år, som gikk turer i -15 grader med meg og holdt ut, klarte på fredag å få en skade. Var litt usikker på hva det var, han klarte å gå etterpå og det virket ikke så ille. Det ble verre i løpet av helga og han tok en tur på legevakta på fredag og legen sa at det var korsbåndet som var ødelagt. Han fikk en satt på en skinne som forhåpentligvis hjelper. I dag var han hos fysioterapaut og selvom de ikke er 100% sikre på hvor ille det er, så kan det være snakk om opp til 1 år før han kan trene ordentlig igjen. MR skal tas på lørdag og jeg krysser fingrene mine. Den beste motivasjonen for meg er å ha noen å trene med, det hjelper vanvittig i forhold til dørstokkmila smile

Tirsdag er vanligvis kickboxing, men jeg bestemte meg for å hoppe over kickboxingen siden det ikke var noen andre en meg der i går. Dermed ble det Taekwondo økt i dag.

Startet med vanlig oppvarming før vi sparret litt. Deretter jobbet vi med kontringer. Så fortsatte vi litt med spark på pute og avsluttet økten med litt tøying. Et par av oss ble igjen etter treningen og hadde en 30 minutters økt med enspretten smile Veldig gøy at det er litt folk som kommer på Taekwondo øktene og at det er et miljø der.
I morgen blir det kickboxing før Taekwondoen smile

Kostholdet i dag:
3 mini-baguetter(grove) med skinke og ost (ca 400 kcal)
1 Skyr (ca 100 kcal)
300g strimlet svinekjøtt, sursøt saus og litt fullkornsris (ca 900 kcal)
1 L Litago(ca 630 kcal)
Halv kurv med jordbær (ca 30 kcal)

Totalt : 1960 kcal.
Logged
sungame
******
Posts: 1478
Veteran
Offline Offline

A real stand-up kinda guy
« Reply #24 on: 29.06.11 at 09:42:09 »

Hva er enspretten? Er det den fotball-greia?
Logged

- livet er en lang rappell
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #25 on: 29.06.11 at 10:02:36 »

Stemmer smile
Logged
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #26 on: 30.06.11 at 15:35:12 »

I går var ikke en god dag, men jeg kom meg ut døra til trening for det. Med en og en halvtime Taekwondo på planen så ikke kvelden så gal ut alikevel. Men når jeg kom fram så var det vanvittig varmt i treningslokalet og smart som jeg var hadde jeg  ikke drukket nok vann i løpet av dagen. Men jeg heiv meg på treningen som viste seg å være en utholdenhetsøkt. Etter 30 minutter måtte jeg gi meg pga svimmelhet og hjertebank. Det er noe av det kjipeste jeg har vært med på.
Håper dagen i dag blir litt bedre smile Vanligvis er det kickboxing på torsdager, men hopper over den pga sommerferien og kjører på med Taekwondo smile
Logged
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #27 on: 30.06.11 at 22:36:26 »

En time før kickboxingen begynner ringte en kompis som har vært med et par ganger og lurte på om jeg skulle trene!
Dermed ble det kickboxing økt i dag  boxing

Vi startet med den vanlige oppvarmingen vår før vi gikk over i litt styrketrening. Først ett minutt med albue/kne, deretter 15 sekunder pause før ett minutt med planken, deretter 30 sekunder pause før ett minutt til med planken. Etter ett minutts pause ble det vanlige situps i ett minutt. Deretter kjørte vi noe jeg forbinder med pilates. Man sitter med strak rygg, litt bakoverlent, armene ned i gulvet og beina opp. Deretter sparker man begge bein inn og ut. Den kjørte vi i ett minutt før vi hadde litt pause også annenhvert bein inn og ut. Var ganske ødelagt i magen etter det  biggrin

Etter dette ble det litt utholdenhet på sekk. Først ett minutt med strake slag, så ett minutt med uppercuts, ett minutt med strake og et minutt med uppercuts. Deretter kjørte vi 4x 1 minutt med fri kickboxing på sekk. Synes det er vanskelig å dra armene direkte tilbake til guarden når jeg er så sliten. De forsvinner nedover etter slaget før jeg drar de tilbake.  Etter det ble det litt lett tøying.

Så var det Taekwondo, det var bare to andre der i dag. Startet med oppvarming, tøyde litt før vi kjørte "har den". Deretter kjørte vi sudden death turnering, blir ikke så mye pause når man bare er tre smile Etter det ble det litt spark på pute og spader. Lærte dobble spark og fikk jobbet litt med kombinasjoner av lave og høye spark. Så ble det litt teknikkterping på bakspark.  Så ble det litt tøying igjen. smile

Når treningen var over dukket det opp et par til og det ble litt fotball. Holdt på en times tid. Deretter inviterte mastern oss på pizza.

Kostholdet i dag:
3 knekkebrød med leverpostei (225 kcal)
1 Skyr (ca 100 kcal)

Pizza (ca 600 kcal)
60 g Søtt og salt fra nøttefabrikken ( ca 300 kcal)
0.5 L appelsinjuice (ca 230 kcal)

Totalt : 1455 kcal
Logged
AndersBreiflabb
*
Posts: 2636
Veteran
Offline Offline

« Reply #28 on: 30.06.11 at 23:09:49 »

Bra jobbet, Hoel - du står på! Fortsett slik og du vil se gode resultater smile

Skal bare pirke litt borte i kaloriregninga di igjen biggrin hehe...pizza 600 kalorier? Da kan du ikke ha spist mye smile I en ristorante enmannspizza (den lille, tynne) er det 830 kalorier (hvis jeg husker rett) og hjemmelaget pizza/eller bestilt pizza er som regel ganske mye slemmere i forhold til kalorier smile

Og Frode: Det er faktisk et godt argument til å holde seg unna lettbrus - de inneholder mye stoffer som kroppen ikke har spesielt godt av. Dog er de jo kalorifrie og dermed et bedre alternativ for en som er overvektig, men for folk som ikke har fett på kroppen er det faktisk gode argumenter for å heller ty til en liter vanlig brus fremfor lettbrus når man først skal drikke brus...
Logged
Hoel
*
Posts: 31
Forummedlem
Offline Offline

« Reply #29 on: 01.07.11 at 10:12:58 »

Takk Anders smile

Bare å pirke alt du klarer. Jeg endte opp på 600 kcal fordi jeg ikke spiste så mye, ble 4 stykker av en bestillingspizza(firkanter, ikke "slices") og den var med kylling, paprika, løk og tynn bunn. Men det kan godt hende 600 kcal blir for lite.

I dag blir det en Taekwondo økt, så er det helg! :-) Kjenner kroppen er sliten nå, så det skal bli godt med et par dagers restitusjon.
Logged
Pages: 1 [2] 3 4  All Go Up Print 
Kampforum.no  |  Generelt  |  Treningsrelatert  |  Treningsdagbok  |  Topic: Hoel sin treningslogg « previous next »
Jump to:  

Social sharing

  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines