Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
19.10.18 at 04:42:26

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
Kampforum.no  |  Disipliner  |  Judo (Moderator: 265lbsfist)  |  Topic: Vedr. dette forumet og dets plassering 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print

Vedr. dette forumet og dets plassering

Torkil Johnsen
Señor Svada
*
Posts: 4323
Veteran
Offline Offline

« on: 08.03.05 at 08:52:01 »

Dette forumet er lagt til under Stilarter/Andre fordi vi ønsker å se an aktiviteten på forumet før vi eventuelt gjør dette til et rent stilartsforum på linje med FMA, Jujutsu, Karate etc. Hvor lang periode denne vurderingen gjøres over er ikke klarlagt.

Moderatorer til nye forum, som f.eks. dette, vurderes fortløpende internt. Minimumsforutsetninger er at man viser en interesse for og helst også kunnskaper innenfor emnet, og at man vet å overholde forumets nettikette.

Vi håper utøvere som nå har "funnet sin plass" på dette underforumet vet å kjenne sin besøkelsestid og tipser folk man vet er interessert i det samme om å registrere seg her på forumet. smile
Logged

Torkil Johnsen
Torkil Johnsen
Señor Svada
*
Posts: 4323
Veteran
Offline Offline

« Reply #1 on: 10.03.05 at 09:46:53 »

Ser det er laber aktivitet så langt. Kanskje judofolket allerede har et aktivt forum et annet sted? Mulig vi må ta kontakt med litt klubber rundt om i landet og gjøre dem oppmerksom på forumet, eventuelt besøke litt nettsteder og skrive i litt gjestebøker? All hjelp tas imot med takk.
Logged

Torkil Johnsen
Pages: [1] Go Up Print 
Kampforum.no  |  Disipliner  |  Judo (Moderator: 265lbsfist)  |  Topic: Vedr. dette forumet og dets plassering « previous next »
Jump to:  

Social sharing

  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines